Survivor Spoiler 21/2/21: Ποιος είναι το φαβορί για το έπαθλο φαγητού σήμερα;

Survivor Spoiler 21/2/21: Με νέους παίκτες, με πρώην και νυν να μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Survivor Spoiler 21/2/21: Ποιος είναι το φαβορί για το έπαθλο φαγητού σήμερα;

Σε πρώτη φάση, απόψε έχουμε να δούμε πολλά και διάφορα. Τον πρώην της Μαριαλένας, Σάκη Κατσούλη, με τον οποίο ήταν ζευγάρι όταν έκαναν από κοινού την αίτηση να μπουν στο Survivor, να μπαίνει τελικά στη μάχη, αλλά με τη νέα του σύντροφο, αφού με τη Μαριαλένα επήλθε χωρισμός πριν την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης.

Κι εδώ μιλάμε για πραγματικό ριάλιτι, κάτι που δείχνει να ενοχλεί το κοινό, αφού η παραγωγή ποντάρει πάρα πολλά πια στην ίντριγκα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Σάκης Κατσούλης και Χριστίνα Κεφαλά, το ζευγάρι που μπαίνει στην Μπλε ομάδα, αποτελούν τα δύο πρόσωπα που δεδομένα είναι γνωστό πως μπαίνουν στο παιχνίδι. Από ‘κει και πέρα, τα άλλα τρία νέα πρόσωπα που φέρονται να μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος, η 26χρονη χορεύτρια και καθηγήτρια πιλάτες, Νικολέτα Μαυρίδη και ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Από ‘κει και πέρα, τα άλλα τρία νέα πρόσωπα που φέρονται να μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος, η 26χρονη χορεύτρια και καθηγήτρια πιλάτες, Νικολέτα Μαυρίδη και ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Σε ότι έχει να κάνει με το αποψινό αγώνισμα εποάθλου φαγητού, βλέπουμε στο τρέιλερ πως έχει… μπαλίτσα. Beach Soccer για την ακρίβεια, με την Καρολίνα να τρελαίνει κόσμο με τις επιδόσεις της και ντρίπλες, αλλά τους Μπλε να διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα ως ομάδα, αφού Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης το κατέχουν το τόπι και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αποτελέσουν το βαρόμετρο για την εξέλιξη της μονομαχίας.

Οι πρώτες πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο θέλουν τους Μπλε να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της νίκης και να επιστρέφουν στις επιτυχίες μετά από τρεις σερί νίκες των Κόκκινων.

21/2/21SPOILERSpoiler 21/2/21SurvivorSurvivor 21/2/21Survivor Spoiler 21/2/21