Survivor Spoiler 20/1/24 – Ο Μπάρζης κάνει ρόμπα Δαλάκα – Χατζηανδρέου

Survivor Spoiler 20/1/24 – Ο Νίκος Μπάρτζης, ο άνδρας που βρέθηκε μια ανάσα μακριά από το να κερδίσει το Survivor All Star, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Secret, συζητώντας όχι μόνο για το νέο κύκλο του ριάλιτι αλλά και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Survivor Spoiler 20/1/24 – Ο Μπάρζης κάνει ρόμπα Δαλάκα – Χατζηανδρέου

Ο αγρότης από το Ζευγολατιό αποφάσισε να ξεπεράσει τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας τα παρασκήνια που αφορούν την περσινή αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Ο Μπάρτζης, που βρισκόταν σπίτι λόγω ασθένειας, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με απόλυτη ειλικρίνεια, εκφράζοντας την απογοήτευσή του από τη φετινή έκδοση του παιχνιδιού. «Το περίμενα πιο δυνατό, δεν με ενδιαφέρει πλέον. Οι παίκτες είναι πολύ διαβασμένοι», είπε χωρίς περιστροφές.

Η συζήτηση εστιάστηκε στην περσινή αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου, με τον Νίκο Μπάρτζη να αποκαλύπτει κομμάτια του παζλ που έμεναν ανεξήγητα. «Δεν θεωρώ άδικο αυτό που έκανα πέρσι, ούτε το μετάνιωσα. Όταν υπάρχουν κανόνες, πρέπει να τους τηρείς, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να παραβείς την εμπιστοσύνη των συμπαικτών σου», τόνισε. Σε σχέση με τις κατηγορίες για τηλεφωνική επικοινωνία της Ασημίνας με την Ελλάδα, ο Μπάρτζης δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

«Δεν είναι ότι έφαγαν από τα σκουπίδια, αλλά το να παίρνεις πληροφορίες απ’ έξω μέσω κινητού είναι άδικο για εμάς τους υπόλοιπους. Είναι κοροϊδία», επεσήμανε. Σχετικά με το θέμα της αμοιβής από το Survivor, ο Μπάρτζης αποκάλυψε ότι δεν έχει λάβει ακόμη το οικονομικό του πακέτο με τον Ατζούν, προκαλώντας ανησυχίες για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη φετινή σεζόν. «Αν ήταν καλή η πρόταση και ήμουν καλά στην υγεία μου, γιατί όχι; Πρώτα όμως θα έπαιρνα τα χρήματα και μετά θα το συζητούσα», κατέληξε ο ανατρεπτικός παίκτης.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor