Survivor Spoiler 2-4 – Κερδίζουν την 3η ασυλία της εβδομάδας

Survivor Spoiler 2-4 – Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, το τρίτο παιχνίδι ασυλίας θα διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων, Διάσημων και Μαχητών. Η προηγούμενη ασυλία δεν ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπη, καθώς οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν άνετα, με σκορ 12-7, αφήνοντας τους Διάσημους να βγάλουν ως υποψήφια την παίκτρια τους, Ιωάννα Τζαβέλλα.

Survivor Spoiler 2-4 – Κερδίζουν την 3η ασυλία της εβδομάδας

Η κίνηση αυτή πιθανότατα να είχε στρατηγικό χαρακτήρα, όπως υπονόησε η ίδια η παίκτρια, αν και δεν παρεμβαίνει περισσότερο στο θέμα. Ωστόσο, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στο αγώνισμα της προηγούμενης βραδιάς, κερδίζοντας με σκορ 12-10, και έτσι έστειλε τους μπλε στην ψηφοφορία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η υποψηφιότητα του Σταμάτη Ταλαδιανού για αποχώρηση. Ο ίδιος ο Σταμάτης Ταλαδιανός δήλωσε πως δεν είχε προβλήματα με κανέναν και δεν προκάλεσε κανέναν, αλλά φαίνεται πως η άποψή του δεν ήταν αποδεκτή.

Παρ’ όλα αυτά, εξέφρασε τη λύπη του για την έλλειψη εμπιστοσύνης από την ομάδα του. Καθώς η βραδιά προχωράει, οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, η ομάδα που θα κερδίσει αυτόν τον αγώνα είναι η μπλε ομάδα, κάνοντας το σκορ 2-1 υπέρ της. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ
SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor