Survivor Spoiler 19-3 – Κάνουν την ανατροπή – Κερδίζουν την ασυλία

Survivor Spoiler 19-3 – Η 11η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε με τους Μπλε σε πολύ δυναμική φάση, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, αντίθετα με τους Κόκκινους που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κερδίσουν μια ασυλία και δεν τα καταφέρνουν.

Survivor Spoiler 19-3 – Κάνουν την ανατροπή – Κερδίζουν την ασυλία

Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι οι δεύτεροι έχουν ήδη μετρήσει δυο συμπαίκτες τους στον τάκο: τον Νίκο Ρικουνάκη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Απόψε, η τρίτη ασυλία θα έχει έναν νικητή και έναν χαμένο και το serfare.com, γνωρίζει από τώρα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Η δυναμική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων στο Survivor συνεχίζεται ανελλιπώς, με τους Μπλε να δείχνουν ανθεκτικότητα και αποφασιστικότητα σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν. Αντίθετα, οι Κόκκινοι βρίσκονται σε μια περίοδο αμφισβήτησης, προσπαθώντας με κάθε μέσο να ανακτήσουν την κυριαρχία που φαίνεται να έχουν χάσει.

Με την ασυλία να αποτελεί τον στόχο και των δύο ομάδων, η ανταγωνιστικότητα είναι σε υψηλά επίπεδα και καθορίζει την κατεύθυνση του παιχνιδιού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και παρά το περίεργο κλίμα που μπορεί να επικρατεί στην ομάδα τους, οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να πατήσουν στα πόδια τους και να κερδίσουν επιτέλους τους Μπλε που δυο βράδια τώρα στέκονται απέναντί τους και τους κουνούν το δάχτυλο.

Αποτέλεσμα αυτού; Οι Μπλε θα πρέπει να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, γένους αρσενικού αφού η μονομαχία έχει κλειδωθεί πως θα παιχτεί ανάμεσα σε άντρες. Ποιος θα είναι ο 3ος υποψήφιος λοιπόν; Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ
SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor