Survivor Spoiler 19/3/23: Κερδίζουν την Πρώτη Ασυλία

Survivor Spoiler 19/3/23: Η Κυριακή έρχεται και το Survivor έρχεται ξανά απόψε στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές. Πρώτος Αγώνας ασυλίας με τις δυο ομάδες, κόκκινους και μπλε, να είναι έτοιμες να δώσουν μεγάλη μάχη για την πρώτη ασυλία.

Survivor Spoiler 19/3/23: Κερδίζουν την Πρώτη Ασυλία

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή

Έγινε η αποχώρηση στο Survivor All Star με την Τζο Μαριδάκη να ολοκληρώνει την παρουσία της στον Αγιο Δομίνικο, καθώς δεν έτυχε της εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού.

Σε μια ψηφοφορία με ξεκάθαρα φαβορί για την παραμονή και δύο για την αποχώρηση, η Τζο Μαριδάκη με διαφορά πήρε το εισιτήριο της επιστροφής.

Τόσο από την πλευρά των Διασήμων, όσο και από εκείνη των Μαχητών είναι ξεκάθαρη η στρατηγική, που θέλει τους ισχυρούς παίκτες να επιχειρούν συντονισμένα την απομάκρυνση εκείνων που είναι αδύναμοι αγωνιστικά.

Πάμε τώρα στο ψητο κα στην εκτίμηση μας

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που συλλέξαμε η ομάδα που φαίνεται να κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας την Κυριακή είναι η μπλέ ομάδα, και η αιτιολογία είναι λόγο του στίβου μάχης ο οποίος είναι ποιο πολύ στα μέτρα των μπλε. αλλά και λόγο του ψυχολογικού αβαντάζ των δύο τελευταίων νικών τους για το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού.

19/3/23SPOILERSurvivorSurvivor 19/3/23Survivor SpoilerSurvivor Spoiler 19/3/23Survivor Spoiler 19/3/23 Πρώτη Ασυλία