Survivor Spoiler 19/1/24 – Έφαγε πόρτα απο το GNTM και φεύγει για το νησί

Survivor Spoiler 19/1/24 – Στις επόμενες ημέρες, η δυναμική του Survivor θα ενισχυθεί με την προσθήκη νέων παικτών στις ομάδες των Διασήμων και Μαχητών. Ανάμεσά τους, ένα νέο πρόσωπο προετοιμάζεται να κατακτήσει τον αγώνα και να προσθέσει δυναμική στον ανταγωνισμό. Η νέα προσθήκη είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός, που έχει περάσει δύο φορές από τα audition του GNTM, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στο σπίτι του.

Survivor Spoiler 19/1/24 – Έφαγε πόρτα απο το GNTM και φεύγει για το νησί

Η νεαρή κοπέλα μιλώντας για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, ανέφερε: “Δήλωσα συμμετοχή γιατί πραγματικά θέλω να ζήσω αυτήν την εμπειρία. Από μικρή ηλικία ενθουσιαζόμουν με τα αγωνίσματα. Θα με χαρακτήριζα ανταγωνιστική, πολύ ευδιάθετη και ελπίζω ήσυχη. Ο αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος, γιατί ήταν το πρώτο πρόσωπο που είδα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Ελπίζω να είμαι κοντά στη Δώρα από την ομάδα μου, καθώς τη θεωρώ πολύ καλή. Την έχω δει και προηγουμένως.

Η Aira Adomaityte αποχωρίζεται την καθημερινότητά της, αφήνοντας πίσω της τη σχέση με τον Γιόβαν, τον αγαπημένο της σκύλο, τον Τέσλα, και τον μικρότερο αδερφό της. Η απόφασή της να συμμετάσχει στο παιχνίδι δεν ήταν εύκολη, αλλά η Aira εξέφρασε τη χαρά της για την ευκαιρία να ζήσει μια τέτοια περιπέτεια. “Αναχωρώ γεμάτη από ενέργεια και αφήνοντας πίσω μου τα πάντα. Είναι μια εμπειρία ζωής και θέλω να την αξιοποιήσω στο έπακρο”, δήλωσε στην εκπομπή Fays Time στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, η Aira μοιράστηκε τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι δεν είναι Ελληνίδα και ότι μερικές εκφράσεις της γλώσσας τους μπορεί να της δημιουργήσουν προκλήσεις. Ωστόσο, είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει με χιούμορ τις δυσκολίες αυτές και να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό της στον αγώνα. Οι φίλοι της, προβλέποντας γέλιο και εκπλήξεις, αναμένουν τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor