Survivor spoiler 19/04/2021: Η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Survivor spoiler 19/04/2021: Σας έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία του Survivor και θα πάνε όλοι οι παίκτες της σας θεατές στο συμβούλιο του νησιού στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler 19/04/2021: Η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Μπορεί απόψε Μπλε και Κόκκινη ομάδα να αγωνιστεί σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης με σκοπό το έπαθλο φαγητού, ωστόσο όπως έχουνε δηλώσει οι παίκτες πιο σημαντικός από όλους είναι ο αγώνας της ασυλίας.

Η Μπλε ομάδα δεν θέλει με τίποτα να χάσει, καθώς έχουνε μείνει λίγοι και πολύ δυνατοί. Αφού ο πιο αδύναμος κρίκος τους, αποχώρησε πριν δυο περίπου εβδομάδες και αυτός ήταν η Χριστίνα Κεφαλά.

Από την άλλη, η Κόκκινη ομάδα επίσης δεν θέλει να χάσει, καθώς εκτός του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά, αν χάσει και την δεύτερη ασυλία θα πρέπει να ψηφίσει κι άλλους παίκτες. Για αυτό το λόγο φοβούνται μην χάσουν κάποιο σημαντικό παίκτη, καθώς ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός έχουν αποδείξει πως είναι δυνατοί στην ψηφοφορία και δύσκολα το κοινό θα τους διώξει.

Ωστόσο, όσοι υποστηρίζετε τους Κόκκινους, μην αγχώνεστε! Οι πρώτες πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως η Μπλε ομάδα θα χάσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα πάει με δάδες στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να αλληλοψηφιστούν! Survivor spoiler 19/04/2021

Οπότε η Κόκκινη ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

spoiler 19/04/2021Survivor 19/04/2021Survivor SpoilerSurvivor spoiler 19/04/2021αγώνα ασυλίαςομάδα που κερδίζει