Survivor Spoiler 17/4/23 – Κερδίζουν Την τριτη Ασυλία

Survivor Spoiler 17/4/23 Η Δευτέρα πλησιάζει και το παιχνίδι επιβίωσης έρχεται ξανά στις οθόνες μας. Διάσημοι και μαχητές μετά από μέρες ξεκούρασης ρίχνονται ξανά στην μάχη για την επιβίωση στο νησί.

Η εβδομάδα ξεκάνει με τον αγώνα της τρίτης ασυλίας όπου όπως έχουμε πει θα διεξαχθούν 5 ασυλίες συνολικά από τις οποίες θα προκύψουν οι περισσότεροι υποψήφιοι που έχουμε δει ως τώρα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Survivor Spoiler 17/4/23 – Κερδίζουν Την τριτηΑσυλία

Οι ομάδες πλέον έχουν νέες συνθέσεις που τις καθιστούν πλέον σχεδόν ισοδύναμες αν εξαιρέσουμε βέβαια την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφιδα από την ομάδα των διασήμων.
Αυτό βέβαια είναι ισχυρό πλήγμα διότι πάλη έχουμε πρόβλημα δυναμικότητας στις γυναίκες.

Πάμε τώρα στο ψητό και στην καθιερωμένη μας εκτίμηση για την τρίτη ασυλίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει ως τώρα αλλά κυρίως βάση των στατιστικών και της δυναμικότητας των παικτών η ομάδα που φαίνεται να κερδίζει τον αγώνα ασυλίας είναι η Μπλε ομάδα και αυτό διότι πέρα των παραπάνω η Αφροδίτη Σκαφιδα ήταν μια καλή παίκτρια και συνείσφερε πολλά στην ομάδα, η απουσία της πιστεύουμε θα φανεί αρκετά στον αγώνα.

Survivor 17/4/23Survivor SpoilerSurvivor Spoiler 17/4/23Survivor Spoiler 17/4/23 τριτη ΑσυλίαSurvivor Spoiler Τρίτη ασυλία