Survivor spoiler 17/3/2021: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας;

Survivor spoiler 17/3/2021: Survivor spoiler 17/03: Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία απόψε στο Survivor. Ποια ομάδα κερδίζει; Κόκκινοι ή μπλε;

Survivor spoiler 17/3/2021: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας;

Χτες είδαμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι μπλε με έναν εκπληκτικό Αλέξη Παππά, ο οποίος χάρισε 4 νίκες στην ομάδα του, έφτασαν στη μεγάλη νίκη με 10-9 και γλίτωσαν την ασυλία! Από την άλλη οι κόκκινοι ήταν ανταγωνιστικοί, με τους Κόρο και Ασημακόπουλο να μοιράζουν… ήττες για ένα έπαθλο που δεν καιγόντουσαν, από την στιγμή που δεν είχε έπαθλο φαγητού.

Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα. Μπλε και κόκκινοι μπαίνουν στον στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία. Ένα έπαθλο που το κερδίζουν συνεχώς οι μπλε τις τελευταίες εβδομάδες και οι κόκκινοι το έχουν απολαύσει μόλις δύο φορές. Θα κερδίσουν οι κόκκινοι και θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας;

Από τους κόκκινους συνεχίζουν να μένουν χαμηλά αγωνιστικά οι Κόρο και Ασημακόπουλος ενώ εκτός στίβου μάχης θα παραμείνουν για ακόμα μια μέρα οι Γιώργος Κοψιδάς και Τριαντάφυλλος, με τον πρώτο μάλιστα να βρίσκεται κοντά στο να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Με βάση τα όσα βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια οι μπλε και σήμερα έχουν ένα προβάδισμα, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε το σίγουρο spoil. Μόλις γίνει αυτό θα σας το μεταφέρουμε αμέσως ώστε να γνωρίζετε από νωρίς ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας! Κόκκινοι ή μπλε; Μείνετε συντονισμένοι καθώς ακολουθεί μια μέρα γεμάτη Survivor και αποκλειστικά spoil.

SurvivorSurvivor 17/3/2021Survivor spoiler 17/3/2021Survivor εξελίξεις