Survivor Spoiler 15/3/23: Κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 15/3/23: Η Τετάρτη έρχεται στο παιχνίδι επιβίωσης και μαζί έρχεται και το πιο πολυπόθητο έπαθλο, αυτό της επικοινωνίας

Survivor Spoiler 15/3/23: Κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Μια δύσκολη μάχη έρχεται που θέλει συγκέντρωση και αντοχή. Οι δύο ομάδες διεκδικούν διακαώς το έπαθλο επικοινωνίας, που αναμένεται να φέρει δάκρυα χαράς στους μεν και δάκρυα απογοήτευσης στους χαμένους.

Εκεί που φάνηκε πως είχαν πάρει λίγο κεφάλι οι Μπλε, αυτή η εβδομάδα δεν φαίνεται να τους έχει πάει και πολύ καλά από το ξεκίνημά της και μόνο με αποτελεσμα να χάνουν και τις τρεις ασυλίες.

Παμε τώρα στο ψητο και στην εκτίμηση μας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρωτες πληροφορίες που συλλέξαμε αλλα και την εκτιμηση μας, η ομαδα που φενεται να κερδίζει το επαθλο επικοινωνίας ειναι ο μπλέ.

Το θέμα είναι πως το αγώνισμα ειναι βολικό για την κόκκινη ομάδα. Στατικό, εχει να κάνει μόνο με τη δύναμη επομένως ειναι μέσα στις δυνατότητές τους. Έχουν την ψυχολογία για να πάρουν ακόμα μία νίκη. Εκτος και να οι μπλέ βρουν τα ψυχικά αποθεματα.

Survivor 15/3/23Survivor SpoilerSurvivor Spoiler 15/3/23Survivor Spoiler 15/3/23 επινωνίαςSurvivor Spoiler Έπαθλο Επικοινωνίας