Survivor Spoiler 13-3 – Κερδίζουν την 4η ασυλία

Survivor Spoiler 13-3 – Η δέκατη εβδομάδα του Survivor στον ΣΚΑΪ μας παρουσιάζει μια ανατρεπτική στροφή. Οι ομάδες έχουν αλλάξει και ο παίκτης προς αποχώρηση αποκαλύπτεται μέσα από το trailer της βραδιάς: ο Τζέιμς Καφετζής.

Survivor Spoiler 13-3 – Κερδίζουν την 4η ασυλία

Τι άλλο θα φέρει αυτό το παιχνίδι; Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο ανατρεπτικός χαρακτήρας του δεν μας αφήνει να προβλέψουμε. Οι ασυλίες είναι σημαντικές αυτή την εβδομάδα, καθώς καμία ομάδα δεν επιθυμεί να αντιμετωπίσει τη μονομαχία. Οι Μπλε και οι Κόκκινοι αναζητούν τη νίκη, ενώ κάθε αποτέλεσμα έχει σημασία για την πορεία τους στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, οι ασυλίες φαίνεται να έχουν μια ιδιαίτερη κατανομή αυτή τη φορά. Με δύο νίκες για τους Κόκκινους και μια για τους Μπλε, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στον αγώνα για την 4η ασυλία που θα διεξαχθεί απόψε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του serfare.com, οι Μπλε φάνηκε να ανακτούν την αυτοπεποίθησή τους με τη χθεσινή νίκη τους, αλλά οι Κόκκινοι φαίνεται να μην τους αφήνουν να χαρούν για πολύ. Προβλέπεται ότι οι Μπλε θα χάσουν ξανά απόψε, αποσταθεροποιώντας την κατάστασή τους και οδηγώντας τους στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα ψηφίσουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Το Survivor συνεχίζει να παραδίδει συναρπαστικές στιγμές και ανατροπές.

Η αγωνία για το ποια ομάδα θα επικρατήσει στις ασυλίες και ποιος θα αποχωρήσει κρατάει τους θεατές σε εγρήγορση. Με κάθε εβδομάδα που περνά, το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτικό, και η αναμονή για την επόμενη εβδομάδα γίνεται ακόμα πιο ανυπόμονη. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ
SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor