Survivor Spoiler 13/3/23: Αυτος θα είναι ο Δεύτερος Υποψήφιος

Survivor Spoiler 13/3/23: Χαμός αναμένεται να γίνει στο Survivor all Star μιας και ξεκινάει νέα εβδομάδα κι αυτό σημαίνει νέες ασυλίας, νέα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας αλλά φυσικά και νέοι παίκτες προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler 13/3/23: Αυτος θα είναι ο Δεύτερος Υποψήφιος

Ήδη η προηγούμενη ήταν αρκετά έντονη, τόσο εξαιτίας της απόφασης του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει με αφορμή τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όσο και της αποχώρησης της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, με την οποία ωστόσο δεν θέλει πλέον καμία επαφή η κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου, εξαιτίας τα όσων είπε για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα .

Κοινός παρανομαστής σε όλα αυτά είναι φυσικά η Ελευθερία, την οποία μάλιστα στο αποψινό επεισόδιο είδαμε από το τρέιλερ να την κατηγορεί ο Μάριος πως έχει δημιουργήσει ήδη 7 διαφορετικές ιστορίες μέσα σε 2 εβδομάδες και δεν ξέρουν πια τι να πρωτοπιστέψουν από όλα λέει.

Απόψε, λοιπόν, Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν για την 2η ασυλία της εβδομάδας, η οποία θα συνοδευτεί με έπαθλο φαγητού και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη!

Οι Μπλε λοιπόν για ακόμη μια φορά θα βρεθούν στην δύσκολη και δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν, έναν δικό τους οπου θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

13/3/23SPOILERSurvivorSurvivor 13/3/23Survivor SpoilerSurvivor Spoiler 13/3/23Survivor Spoiler Δεύτερος Υποψήφιος