Survivor spoiler 12/3/21: Πάει στην μπλε ομάδα ο Νταφυ;

Survivor spoiler 12/3/21: Κόλαση στη κόκκινη παραλία με τον Τριαντάφυλλο μετά τα όσα συνέβησαν στα δύο τελευταία επεισόδια. Ποιο το μέλλον του τραγουδιστή στο ριάλιτι;

Survivor spoiler 12/3/21: Πάει στην μπλε ομάδα ο Νταφυ;

Έχουμε και λέμε τώρα. Οι ώρες που περνάει ο Τριαντάφυλλος στην καλύβα της ομάδας του μετά το τελευταίο επεισόδιο είναι εφιαλτικές. Δεν υπάρχει συμπαίκτης που να μην του μιλάει και ο ίδιος έχει βρεθεί στην απομόνωση. Μάλιστα έχει πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο ακόμα και να μαγειρεύει μόνος του. Κάτι τέτοιο προτείνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και θα επικρατήσει χαμός.

Νέος τσακωμός στη παραλία με τον Ντάφυ να γίνεται έξαλλος και να ξεσπά. Το γεγονός πως έπιασαν ψάρι και δεν του έδωσαν, σε συνδυασμό με το γεγονός πως του είπαν να μαγειρεύει μόνος του έφτασαν τον Τριαντάφυλλο στα άκρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή εξετάζει αρκετά ενδεχόμενα για το μέλλον του παίκτη στο Survivor.

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να τονίζει συνέχεια πως τιμάει τα κόκκινα χρώματα από τη πρώτη μέρα όμως δεν αποκλείεται αυτό να σταματήσει να γίνεται ακόμα και αν παραμείνει στο Survivor. Τι θέλουμε να πούμε; Συγκεκριμένα η παραγωγή εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει τον τραγουδιστή ομάδα αφού έχει βρεθεί εντελώς στο περιθώριο και το ριάλιτι δεν χωράει άλλες οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Στόχος των ανθρώπων της παραγωγής είναι να τραβήξει το ριάλιτι όσο περισσότερο γίνεται και γι΄αυτό απαγορεύονται νέες αποχωρήσεις εκτός προγράμματος. Έτσι στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο ο Ντάφυ να αλλάξει ομάδα ώστε να μην φτάσει στο σημείο να φύγει από το παιχνίδι…

SurvivorSurvivor 12/3/21Survivor SpoilerSurvivor spoiler 12/3/21Survivor εξελίξεις