Survivor spoiler 12/3/2021: Ο Μπαρτζης πάει για τελική τετράδα

Survivor spoiler 12/3/2021: Πολλοί πίστευαν πως θα αποχωρούσε ο Νίκος Μπάρτζης απ’ το Survivor. Προφανώς και λογάριαζαν χωρίς το τηλεοπτικό κοινό…

Survivor spoiler 12/3/2021: Ο Μπαρτζης πάει για τελική τετράδα

Ο Μπάρτζης με την πρώτη του εμφάνιση σε ψηφοφορίες για αποχώρηση έδειξε τα… δόντια του, αφού αναδείχτηκε πρώτος και με τεράστια διαφορά από όλους τους αντιπάλους του (Τριαντάφυλλο, Μαριάνθη, Ταβλαδάκη), στη συγκέντρωση θετικών ψήφων απ’ το τηλεοπτικό κοινό.

Ο νεαρός αγρότης έχει πολύ ισχυρό ρεύμα υποστήριξης, κατά πώς φαίνεται και θα αποδειχθεί πολύ σκληρό «καρύδι», με τις εκτιμήσεις όσων γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο φετινό Survivor, να τον εμφανίζουν μέσα στους 4 φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα δεδομένα της ψηφοφορίας που έστειλε εκτός παιχνιδιού τον Ταβλαδάκη, αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά του από τους παίκτες που τερμάτισαν πιο ψηλά απ’ αυτόν, Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη δεν ήταν σε καμία περίπτωση οριακή…

Προέκυψε ένα καθαρό αποτέλεσμα αποχώρησης για τον Ταβλαδάκη, αφού «παραδοσιακά» οι πιο νέοι παίκτες, όταν τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού έναντι των παλαιών, δεν κατορθώνουν να επιβιώσουν.

SurvivorSurvivor 12/3/2021Survivor spoiler 12/3/2021Survivor εξελίξεις