Survivor Spoiler 12/2/23: Κερδίζουν την Πρώτη Ασυλία της Κυριακής

Survivor Spoiler 12/2/23: Η υγεία της Μελίνας Μεταξά είναι πολύ καλύτερα και θα επιστρέψει στους στίβους μάχης. Μπορεί να γράφτηκε πως κινδυνεύει η συμμετοχή της στο παιχνίδι, ωστόσο είναι αναληθή.

Survivor Spoiler 12/2/23: Κερδίζουν την Πρώτη Ασυλία της Κυριακής

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το βράδυ της Παρασκευής, Ασημίνα και Δαλάκα επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη, αρκετές μέρες μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star και μάλιστα η πρώτη αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής

Πάμε να δοέμα τώρα τιςι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία στο αυριανό επεισόδιο

Μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν αύριο για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, που σίγουρα θα συνοδευτεί με φαγητό και το οποίο είναι αρκετά σημαντικό καθώς όλοι θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίζει την 1η ασυλία και θα πάει χορτάτη και ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού είναι οι… Κόκκινοι!

Οι Διάσημοι έχουν φάει πολύ τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα φυσικά να πηγαίνουν πολύ πιο δυνατοί στον αγώνα, σε αντίθεση με τους Μαχητές που είναι όλοι στα πρόθυρα λιποθυμίας και όπως φαίνεται θα πεινάσουν ξανά..

Μείνετε όμως συντονισμένοι γιατί αύριο θα επανέλθουμε με έγκυρες πληροφορίες!

12/2/23SPOILERSurvivorSurvivor 12/2/23Survivor SpoilerSurvivor Spoiler 12/2/23Κερδίζουν την Πρώτη Ασυλία της Κυριακής