Survivor Spoiler 12/1/24 – Οικογένεια Δαλάκα: Διαψεύδουμε Κατηγορηματικά Τις Φήμες για Σχέση με Τούρκο Παραγωγό

Survivor Spoiler 12/1/24 – Η οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα εξέδωσε ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης για να διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν την κόρη τους να έχει στενή σχέση με τον τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι. Σε ανακοίνωση που απηύθυνε στα ΜΜΕ, εκφράζουν την επιθυμία τους να τεθεί τέλος στην επανάληψη αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών που αφορούν την προσωπικότητα της Κατερίνας Δαλάκα.

Survivor Spoiler 12/1/24 – Οικογένεια Δαλάκα: Διαψεύδουμε Κατηγορηματικά Τις Φήμες για Σχέση με Τούρκο Παραγωγό

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Τις τελευταίες ημέρες, έχουμε γνωρίσει δηλώσεις και δημοσιεύματα από διάφορους δημοσιογράφους σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα. Κατηγορηματικά διαψεύδουμε οποιαδήποτε σχέση με τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλίτζαλι.” Η οικογένεια εκφράζει τη θέση της έναντι των μέσων ενημέρωσης και καλεί τους δημοσιογράφους να αποφεύγουν την αναπαραγωγή αβάσιμων ισχυρισμών και να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της Κατερίνας Δαλάκα.

“Απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους, ώστε να αποφεύγουν την αναπαραγωγή αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών σχετικά με το πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα”, αναφέρει η ανακοίνωση. Επιπλέον, η οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα εκφράζει την ανησυχία της για τη βάναυση θίξη της προσωπικότητας της κόρης της από τα μέσα ενημέρωσης, καταγγέλλοντας την παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

“Η Κατερίνα αδυνατεί να τοποθετηθεί και να αντικρούσει δημόσια όσα διατυπώνονται, προκαλώντας βαριά θίγματα στην προσωπικότητά της”, καταλήγει η ανακοίνωση. Εν κατακλείδι, η οικογένεια εκφράζει την ελπίδα ότι τα μέσα ενημέρωσης θα σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της Κατερίνας Δαλάκα και θα αποφύγουν τη δημοσίευση ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών που μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημίες στη φήμη και την ψυχολογία της.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor