Survivor Spoiler 11/1/24 – Νίκη, Ήττα και μια Αποχώρηση για γερά νεύρα

Survivor Spoiler 11/1/24 – Η πρώτη εβδομάδα προβολής του Survivor 2024 έλαβε τέλος με έντονα συναισθήματα και μια συγκινητική αποχώρηση. Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ανδριάνα βρέθηκε αντιμέτωπη με την Ιωάννα στη μονομαχία, χάνοντας τη μάχη. Οι προηγούμενες εντάσεις στην ομάδα της φάνηκε πως επηρέασαν την απόδοσή της.

Survivor Spoiler 11/1/24 – Νίκη, Ήττα και μια Αποχώρηση για γερά νεύρα

Με δυνατά συναισθήματα, η Ανδριάνα μοιράστηκε την εμπειρία της λέγοντας: “Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου, αλλά δεν μπόρεσα να το πραγματοποιήσω όπως θα ήθελα. Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω σε αυτό το κακό κλίμα που επικρατούσε. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Το έζησα, το γεύτηκα, ίσως όχι μέχρι το σημείο που ήθελα, αλλά γνώρισα έναν εξαιρετικό άνθρωπο, τη Δώρα, και της εύχομαι να φτάσει μέχρι το τέλος.

Λίγο πριν την αποχώρησή της, η Κόκκινη ομάδα κατέκτησε το έπαθλο φαγητού, με τον Αλέξη Παππά να παίζει καθοριστικό ρόλο στη νίκη έναντι του Rob James Seymour. Οι Μπλε ήταν ανησυχητικοί μετά τις σερί ήττες τους, ενώ οι Κόκκινοι απέδρασαν από την καθημερινότητα με τη διαφορετική εμπειρία τους. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, το Survivor κατέγραψε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, καθιστώντας το πρώτο σε τηλεθέαση τόσο στο γενικό σύνολο (με μέσο όρο 25,6%) όσο και στο δυναμικό κοινό (με μέσο όρο 22,4%) για την περίοδο 7-10 Ιανουαρίου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor