Survivor Spoiler 10/1/24 – Άγριο μαλλιοτράβηγμα στην καλύβα των μπλε

Survivor Spoiler 10/1/24 – Μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού στις 9 Ιανουαρίου, η κατάσταση στην καλύβα των Μπλε είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Survivor Spoiler 10/1/24 – Άγριο μαλλιοτράβηγμα στην καλύβα των μπλε

Οι παίκτες δεν δείχνουν καμία τάση να ηρεμήσουν, και η ένταση παραμένει υψηλή. Η Ανδριάνα εισέρχεται σε σύγκρουση με τη μικρή της παρέα, τη Χρύσα. Η Χρύσα δηλώνει αντιδραστική έναντι της υποτίμησης και ξεσπάει ένας έντονος καυγάς μέσα στην καλύβα το βράδυ. Η Ανδριάνα βρίσκεται απομονωμένη, και η ψυχολογική κατάσταση κανενός στη συγκεκριμένη παραλία είναι επιεικώς δυσάρεστη. Αυτό είναι εμφανές και από τις συνεχείς ήττες που έχουν υποστεί.

Σήμερα, Διάσημοι και Μαχητές θα διαγωνιστούν στον πρώτο αγώνα επάθλου της σεζόν, προβλέποντας μια μεγάλη ανατροπή. Όμως, με την πτώση της νύχτας, όλοι θα συγκεντρωθούν στο νησί για το πρώτο συμβούλιο και την πρώτη αποχώρηση. Η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση στον Άγιο Δομίνικο φέτος φαίνεται ότι θα είναι μια γυναικεία υπόθεση. Η Δώρα, η Ανδριάνα και η Μαριλίνα είναι οι παίκτριες που επιλέχθηκαν για ψηφοφορία από τη δική τους ομάδα, ενώ η Ιωάννα βρίσκεται ήδη στον τάκο, απορρίπτοντας την MVP της εβδομάδας, την Ασημίνα. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor