Survivor spoiler 1/3/21: Αυτός ο παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος; [ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ]

Survivor spoiler 1/3/21: Ας πάρουμε αρχικά ως δεδομένο πως χάνουν οι μπλε! Σε πρώτη φάση να ξεκαθαρίσουμε πως μπορούν να βγουν υποψήφιοι όλοι και οι νέοι παίκτες, αφού πλέον δεν έχουν ασυλία!

Survivor spoiler 1/3/21: Αυτός ο παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος; [ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ]

Από τα φαβορί για την ατομική σίγουρα θα είναι ο Σάκης Κατσούλης, ενώ δυναμικά θα μπουν για τη νίκη και οι Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης και Τζέιμς Καφετζής! Τα κορίτσια της παρέας έχουν αποδείξει πως με ατομικές ασυλίες “δεν το έχουν”!

Ας πάμε και στην αντίπερα όχθη! Ας πούμε πως χάνουν οι κόκκινοι; Ποιος παίρνει ατομική; Γιώργος Κόρο, Γιώργος Κοψιδάς και Ηλίας Μπόγδανος είναι από τα φαβορί αφού έχουν αποδείξει πως το έχουν με την ισορροπία ενώ από τις γυναίκες ξεχωρίζει η Καρολίνα! Να τονίσουμε πως η Ελένη Χαμπέρη, ως νέα παίκτρια, έχει ασυλία και δεν θα πάρει μέρος στο αγώνισμα, εφόσον χάσουν οι κόκκινοι!

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά! Φυσικά μιλάμε σε περίπτωση που δεν πάρουμε οι συγκεκριμένοι παίκτες ατομική ασυλία! Αν χάσουν οι μπλε υποψήφιος θα είναι ο Αλέξης Παππάς! Αν χάσουν οι κόκκινοι υποψήφια θα είναι η Σοφία Μαργαρίτη! Ωστόσο στην περίπτωση των μπλε ίσως χρειάζεται λίγο υπομονή παραπάνω, καθώς έχουμε 3 νέους παίκτες που δεν έχουν δείξει πως ψηφίζουν αλλά και 2-3 παίκτες της ομάδας έχουν φύγει από την υποομάδα Τζέιμς – Νίκου! Οπότε δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη!

Μόλις έχουμε σίγουρο spoiler θα σας το μεταφέρουμε…

SurvivorSurvivor 1/3/21Survivor spoiler 1/3/21Survivor εξελίξεις