Survivor spoiler 08/04: Στα μαχαίρια Κόρο και Ηλίας

Survivor spoiler 08/04: Τι και αν στην παραλία του Survivor 4 είναι όλοι κολλητοί – πλην ορισμένων εξαιρέσεων – , όταν έρχεται η ώρα των αγωνισμάτων την φιλία την ξεχνάνε όλοι, αφού το μόνο που τους νοιάζει εκείνη την στιγμή είναι η νίκη!

Survivor spoiler 08/04: Στα μαχαίρια Κόρο και Ηλίας

Είτε για την παραμονή τους στο παιχνίδι, είτε για το φαγητό, αφού η πείνα είναι μεγάλη. Ωστόσο, κάποιοι πανηγυρισμοί έχουν ενοχλήσει πολύ! Όπως αυτός του Γιώργου Κόρομι…

Η Παρεξήγηση δεν άργησε να σημειωθεί και ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Κόρομι, δυο παίκτες που όταν κερδίζουν κάποιο ματσ, πανηγυρίζουν έξαλα στον στίβο μάχης.

Ένας πανηγυρισμός λοιπόν στο αγώνισμα, ήταν η αιτία που ο Ηλίας Μπόγδανος ενοχλήθηκε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να μιλήσει στον φίλο του, Γιώργο Κόρομι, ο οποίος δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα. Όπως μας αποκάλυψε πηγή από τον Άγιο Δομίνικο, στην αρχή υπήρξε μια ένταση ανάμεσα τους που όμως κράτησε για λίγο, αφού και με την βοήθεια της υπόλοιπης παρέας (Καρολίνα, Νικολέτα) τα βρήκαν!

Βέβαια, να πούμε πως άλλα λένε οι παίκτες μπροστά στις κάμερες και άλλα μπροστά στους συμπαίκτες τους! Οπότε, μην σας φανεί πολύ περίεργο να δούμε στα επόμενα επεισόδια σπόντες!

SurvivorSurvivor 08/04Survivor SpoilerSurvivor spoiler 08/04