Survivor – Πρεμιέρα με Αλλαγές στις Ώρες Προβολής

Survivor – Ο νέος κύκλος του reality επιβίωσης ξεκινά τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, αλλά θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στις ώρες προβολής τις επόμενες ημέρες.

Survivor – Πρεμιέρα με Αλλαγές στις Ώρες Προβολής

Ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους Survivors στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου για ακόμη μια χρονιά. Οι συμμετέχοντες θα αντιμετωπίσουν σφοδρές καιρικές συνθήκες και περιορισμένα εφόδια, προσπαθώντας να επιβιώσουν ενώ συμμετέχουν σε αγωνίσματα που δοκιμάζουν τις αντοχές και τους χαρακτήρες τους. Η στρατηγική παραμένει κεντρικό στοιχείο του παιχνιδιού, με μόνο έναν παίκτη να μπορεί να κερδίσει. Ο προηγούμενος κύκλος ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο με νικητή τον Ντάνιελ Νούρκα, ενώ τώρα 24 νέοι παίκτες θα βρουν ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις στους στίβους μάχης, καθώς και νέους κανόνες.

Οι 12 πρώτοι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός έχουν ήδη ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και βρίσκονται εκεί. Η πρεμιέρα του Survivor έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, αλλά από την επόμενη ημέρα, τα επεισόδια θα προβάλλονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:15, αμέσως μετά το Tempting Fortune. Τα επεισόδια για τον Σεπτέμβριο θα είναι «μαζεμένα» και αμέσως μετά θα ακολουθεί το Power of Love.  Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2025survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor