Survivor – Νέος κύκλος all star και celebrities – Έρχεται τον Γενάρη

Survivor – Ο ΣΚΑΪ, βρισκόμενος σε μια δύσκολη θέση στα τηλεοπτικά δρώμενα, σχεδιάζει να υιοθετήσει τη δοκιμασμένη συνταγή του Survivor για να αντιμετωπίσει την πτώση των τηλεθεάσεών του. Μετά την περσινή σεζόν, το κανάλι βρίσκεται μια θέση κάτω σε σχέση με πέρυσι στα συνολικά τηλεμερίδια της ημέρας, ενώ βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στη ζώνη πράιμ τάιμ, και μάλιστα με πολλαπλάσια κόστος σε σχέση με προηγούμενες σεζόν.

Survivor – Νέος κύκλος all star και celebrities – Έρχεται τον Γενάρη

Παρά τις δυσκολίες στη σχέση του με τον παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι, φαίνεται πως αυτός θα είναι ο υπεύθυνος για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, που αναμένεται να αναζωπυρώσει τα ενδιαφέροντα του κοινού. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ατζούν Μίντια για την επιλογή των παικτών, με τον συνδυασμό “all star” και κανονικών παικτών, προκειμένου να προσφέρει ποικιλία και ενδιαφέρον στο κοινό.

Παρόλα αυτά, ο μεγάλος πονοκέφαλος του καναλιού παραμένουν οι “Πανθέοι”. Η σειρά, παρά το καλό καστ και την ακριβή παραγωγή, δεν έχει καταφέρει να επιτύχει, ενώ οι αυστηρές ρήτρες του συμβολαίου την καθιστούν δύσκολο να αποχωριστεί από αυτήν. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί πρόβλημα για τον σταθμό, καθώς αναζητεί λύση είτε για πρόωρο τερματισμό με λιγότερα επεισόδια από το συμβόλαιο, είτε για μείωση της διάρκειας των επεισοδίων από τη νέα χρονιά, προκειμένου να μην δημιουργηθεί η εντύπωση ότι κόπηκε από το πρόγραμμα του καναλιού.

Ενώ ο ΣΚΑΪ προετοιμάζεται για τον νέο κύκλο του Survivor, οι προκλήσεις παραμένουν υψηλές και για τη δραματική σειρά “Πανθέοι”. Η δυσκολία στην αποχώριση της σειράς, παρά τις προσπάθειες για ενίσχυση με καλό καστ και υψηλή παραγωγή, αποτελεί πρόκληση για το κανάλι. Οι συζητήσεις για το μέλλον της σειράς αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική του ΣΚΑΪ, καθώς αναζητείται ισορροπία μεταξύ του Survivor και των υπόλοιπων προγραμμάτων για να αναστραφεί η τρέχουσα πτώση των τηλεθεάσεων.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SKAI SURVIVORSurvivorsurvivor all starsurvivor all star greecesurvivor all star Ελλάδαsurvivor apohorisiSURVIVOR GREECEsurvivor greece 2023survivor greece 2023 skaiSurvivor greece 2024survivor greece skai