Survivor – Η Τύχη τους χαμογελά – Κερδίζουν το έπαθλο

Survivor – Σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου, το νέο επεισόδιο του Survivor θα προβληθεί στο ΣΚΑΙ, και εδώ στο serfare.com, έχουμε το spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο έπαθλο.

Survivor – Η Τύχη τους χαμογελά – Κερδίζουν το έπαθλο

Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε χθες πρεμιέρα, με τις δύο ομάδες, τους Τίγρεις και τους Αετούς, να συστήνονται στο κοινό. Στον πρώτο αγώνα, η νικήτρια ομάδα κέρδισε τη φωτιά, ένα κρίσιμο στοιχείο για την επιβίωση στο νησί. Οι Τίγρεις κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο έπαθλο και έτσι εξασφάλισαν τη φωτιά για την ομάδα τους. Μετά την επιτυχία τους στο πρώτο παιχνίδι, η ένταση αυξήθηκε καθώς οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν τον αγώνα ασυλίας, μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Στην επική μάχη, οι Τίγρεις αποδείχθηκαν πιο δυνατοί και τελικά κέρδισαν την ασυλία.

Οι πανηγυρισμοί των Τίγρων ήταν έντονοι, ενώ οι Αετοί αντιμετώπισαν εσωτερικές εντάσεις, με τον Γιάννη και τον Στέφανο να έρχονται σε σύγκρουση. Στο πρώτο συμβούλιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στη «Σπηλιά της Φωτιάς» και ανακοίνωσε την πρώτη πρόκληση: οι παίκτες έπρεπε να διατηρήσουν τις δάδες τους αναμμένες. Όσοι δεν τα κατάφερναν, θα έμπαιναν σε μονομαχία. Η Ekaterina από τους Αετούς και η Μαρία από τους Τίγρεις δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις δάδες τους αναμμένες και οδηγήθηκαν στη μονομαχία.

Η Μαρία νίκησε, και η Ekaterina έλαβε μια περγαμηνή με οδηγίες να παραμείνει μόνη της στο νησί για το επόμενο διάστημα, έχοντας μόνο ένα κουτί με προμήθειες για να επιβιώσει. Όσον αφορά το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο, τα spoilers κάνουν λόγο τους Πράσινους. Ωστόσο, η πληροφορία δεν είναι απόλυτα επιβεβαιωμένη, οπότε ας παραμείνουμε επιφυλακτικοί.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor