Survivor: Έρχεται ανακατανομή των ομάδων!

Το χτεσινό επεισόδιο του Survivor επιφύλαξε μεγάλες συγκινήσεις μετά το τροχαίο που είχε η ομάδα των μαχητών. Οι πιο σοβαρά τραυματισμένοι ήταν η Ειρήνη Κολιδά, που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, αλλά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» σήμερα το πρωί, βγήκε ζωντανά η διευθύντρια του προγράμματος του ΣΚΑΪ, κα Άλκηστης Μαραγκουδάκη και εξήγησε τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την κα Μαραγκουδάκη το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά! Η Ειρήνη Κολιδά αποχωρεί από το παιχνίδι αλλά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα παραμείνει στο παιχνίδι. Στο επόμενο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε μάλιστα και το πρώτο αγώνισμα μεταξύ των ομάδων, αμέσως μετά το τροχαίο. Το παιχνίδι όμως αναμένεται πιο ήπιο καθώς οι Μαχητές δεν είναι πλήρως καλά για να αγωνιστούν.

Η έκπληξη όμως που μας επιφύλασσε η κα Μαραγκουδάκη είχε να κάνει με τη σύνθεση των ομάδων. Καταρχήν δεν πρόκειται να μπει κανένας νέος παίκτης στο Survivor σε καμία από τις δύο ομάδες. Εκείνο που θα φέρει όμως την ανατροπή θα είναι η ανακατανομή των παικτών των ομάδων ούτως ώστε να επέλθει μία ισορροπία! Στο αμέσως επόμενο διάστημα οι διάσημοι προφανώς, θα κληθούν να αποφασίσουν ποιους παίκτες θα στείλουν στους Μαχητές!

anakatanomi omadondiasimoimaxitesskaiSurvivor