Survivor – Αυτή είναι η πρώτη μαχήτρια που έκλεισε για το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor – Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας τον Ιανουάριο του 2024, και η παραγωγή του ΣΚΑΙ έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση των συμμετεχόντων που θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο. Αρχικά, θα συγκροτηθεί η ομάδα των Μαχητών, και στη συνέχεια, η ομάδα των Διάσημων.

Survivor – Αυτή είναι η πρώτη μαχήτρια που έκλεισε για το ριάλιτι επιβίωσης

Ενδιαφέρον προκαλεί η αποκάλυψη του ονόματος της πρώτης Μαχήτριας από τον νέο κύκλο του Survivor, το οποίο έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής “Πρωινό Σουσού” του καναλιού Open. Πρόκειται για τη Δήμητρα Γεωργαντή, η οποία θα συμμετάσχει ως πρώτη μαχήτρια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η Δήμητρα είναι εθελόντρια πυροσβέστης και κατάγεται από την Αγιάσο της Λέσβου. Έχει αποφοιτήσει από τη σχολή ΤΕΦΑΑ.

Παρά ταυτότητα και προσόντα, η ίδια πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία της έξω από τα γραφεία της Acun Medya, ένα γεγονός που φαίνεται να μην ικανοποίησε τους υπεύθυνους της παραγωγής.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

skai tvSurvivorSURVIVOR GREECEsurvivor greece 2023 skaiSurvivor greece 2024survivor greece skaisurvivor skaiSurvivor skai tvSurvivor Spoilersurvivor trailer