Survivor – Ανατροπή – Αλλάζουν οι μέρες και οι ώρες προβολής

Survivor – Το Survivor επέστρεψε δυναμικά στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση, ιδιαίτερα χωρίς ανταγωνισμό. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας προβολής, η εκπομπή αλλάζει άμεσα τόσο τις ημέρες όσο και τις ώρες μετάδοσης. Το Survivor έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού με δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, μια κανονική που τελικά ανατράπηκε, καθώς και μία επερχόμενη επεισοδιακή αποχώρηση.

Survivor – Ανατροπή – Αλλάζουν οι μέρες και οι ώρες προβολής

Φέτος, φαίνεται να κερδίζει περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, αν και οι ανταγωνιστικές σειρές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, το Survivor θα προβάλλεται πλέον δύο φορές την εβδομάδα, τη Δευτέρα και την Παρασκευή στις 21:00, ενώ την Τρίτη και την Πέμπτη θα παραμείνει στις 22:15, όπως και πριν. Η εκπομπή δεν θα μεταδίδεται πλέον τις Τετάρτες, ούτε και τις Κυριακές, όπως γινόταν πέρυσι. Αυτή η αλλαγή στο πρόγραμμα φαίνεται να στοχεύει σε μια καλύτερη κατανομή των επεισοδίων μέσα στην εβδομάδα, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και δημιουργώντας μεγαλύτερη αναμονή για το κοινό.

Με τις εξελίξεις στο παιχνίδι να είναι έντονες και απρόβλεπτες, το Survivor συνεχίζει να κρατά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Οι αλλαγές στις ημέρες και ώρες προβολής δείχνουν την πρόθεση του καναλιού να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κοινού, με στόχο να διατηρήσει τη δυναμική του στους πίνακες τηλεθέασης και να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερο κοινό στην πορεία της σεζόν.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor