Survivor – Αχιλλέας Μπέος – Το νέο διαμάντι των διασήμων

Survivor – Ο επερχόμενος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024, βρίσκεται ήδη υπό προετοιμασία και η αναζήτηση παικτών για τις ομάδες των Μαχητών και των Διάσημων έχει ξεκινήσει. Στη διαδικασία αυτή, ο τηλεοπτικός παραγωγός Acun Ilicali συναντήθηκε με διάφορους υποψήφιους παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Survivor – Αχιλλέας Μπέος – Το νέο διαμάντι των διασήμων

Ο ίδιος ο Μπέος αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Acun Ilicali σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98,6», αναφέροντας ότι υπήρξε δείπνο με τον τηλεοπτικό παραγωγό και τους συνεργάτες του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξέφρασε το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει ως παίκτης στον επόμενο κύκλο του Survivor. Παρόλο που του επισήμαναν περίπου την ηλικία του, ο Μπέος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι διαθέτει τις απαραίτητες δυνάμεις και ενέργεια για να συμμετάσχει.

Ο Δήμαρχος του Βόλου μετέφερε μια πρότασή του στον Acun Ilicali για συμμετοχή στο Survivor ως μέλος της ομάδας των Διάσημων. Παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι η παρουσία του Ιλιτζαλί στο Βόλο επιφέρει θετική προσοχή στην πόλη. Ωστόσο, παρά τις συζητήσεις και την πιθανή ενδιαφέρουσα πρόταση, ασφαλείς πληροφορίες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα συμμετέχει στο Survivor του 2024.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Survivorsurvivor all starsurvivor all star greecesurvivor all star Ελλάδαsurvivor apohorisisurvivor atychimaSURVIVOR GREECEsurvivor greece 2023 skaiSurvivor greece 2024survivor greece skaiSurvivor skai tvSurvivor Spoilersurvivor trailer