Survivor 4 Spoiler 10/2/21: Ανατροπή στο νησί – Αυτοί κερδίζουν… και αυτός μας χαιρετά

Survivor 4 Spoiler 10/2/21: Εκεί που ήταν καβάλα στο άλογο οι Μαχητές τώρα ΤΟΥΜΠΑ όλα φίλοι μου. Δεν λέει να χάσει η Κόκκινη ομάδα. Πραγματική επέλαση κάνει.

Survivor 4 Spoiler 10/2/21: Ανατροπή στο νησί – Αυτοί κερδίζουν… και αυτός μας χαιρετά

Η ομάδα του Κοψιδά έχει πλέον αυτοπεποίθηση, και φάνηκε πως γύρισε το παιχνίδι χθες.

Ο στίβος μάχης περιέχει αρκετό υγρό στοιχείο. Η ψυχολογία και η φόρα που έχουν αποκτήσει οι Κόκκινοι κάνουν το έργο της ομάδας του Καφετζή αρκετά δύσκολο.

Να σας θυμίσουμε λοιπόν σε αυτό το σημείο ότι την Κυριακή πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ο Κοψιδάς με την ομάδα του μπήκαν στον στίβο μάχης με την δήλωση: «Πάμε για το 4/4 νίκες». Λέτε να βγει προφητική η δήλωση του;

Αλλά δεν θα βγει αγαπητοί φίλοι. Πάμε για μια ακόμα σκληρή μονομαχία αλλά η κυριαρχία των Κόκκινων σταματάει σήμερα.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ γίνεται και οι ΜΠΛΕ επανέρχονται στις νίκες. Η ομάδα του Καφετζή θα κερδίσει και αυτό το έπαθλο επικοινωνίας. Κάτι μας θυμίζει έτσι. Την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ΜΠΛΕ είναι το χρώμα που θα φορεθεί στο νησί σήμερα. Φυσικά θα υπάρξει και το spoiler με το 100% αποτέλεσμα. Μην σας κρατάμε σε αγωνία δύσκολα θα αλλάξουμε άποψη και για τον τελικό νικητή μιας και οι πληροφορίες που έχουμε είναι τέτοιες που δεν μας αφήνουν περιθώριο λάθους.

Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η πρώτη προτεινόμενη και στο χθεσινό συμβούλιο ψηφίστηκαν o Chris Σταμούλης και ο Δημήτρης Μακρόπουλος που κλείνουν την υποψήφια τριάδα για αποχώρηση.

Το μεγάλο φαβορί να χαιρετήσει το νησί είναι ο Δημήτρης Μακρόπουλος. Δεν είναι κρυφό άλλωστε. Έχει βοηθήσει και ο ίδιος σε αυτό γιατί τόσο αγωνιστικά, αλλά τόσο και σε θέματα συμπεριφοράς δεν έχει δεθεί με το κοινό. Δύσκολα να έχουμε έκπληξη εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί μέσα στην ημέρα θα σας μεταφέρουμε το οριστικό spoiler που θα λέει για το πια ομάδα κερδίζει και ποιος αποχωρεί!

Φυσικά έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο αγαπημένος σας παιχνίδι επιβίωσης αφού οι Μπλέ ομάδα αναμένεται να ενισχυθεί, ενώ αναμένονται κι άλλες ανατροπές που θα μας καθηλώσουν. Αυτή η μαγεία και η ομορφιά του φετινού survivor είναι αυτό που το κάνει και ξεχωρίζει.

Spoiler 10/2/21SurvivorSurvivor 10/2/21SURVIVOR 4Survivor 4 Spoiler 10/2/21