Survivor 21/12/23 – Οι 4 πρώτοι φεύγουν για το νησί

Survivor 21/12/23 – Η προετοιμασία για το Survivor 2024 εξελίσσεται με εντυπωσιακή ταχύτητα, καθώς αποκαλύπτονται τα τελευταία νέα σχετικά με τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι. Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη,” ο Αλέξης Μίχας και η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκαν σημαντικές εξελίξεις, εστιάζοντας στα τέσσερα πρόσωπα που έχουν περάσει επιτυχώς από τις ιατρικές εξετάσεις και έχουν λάβει τα αναγκαία εμβόλια για το παιχνίδι.

Survivor 21/12/23 – Οι 4 πρώτοι φεύγουν για το νησί

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βλάχος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τέσσερις συμμετέχοντες που επισκέφθηκαν ένα νοσοκομείο στην Αθήνα για τις απαραίτητες διαδικασίες υγείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και έχουν λάβει τα απαραίτητα εμβόλια προκειμένου να είναι έτοιμοι για την πρόκληση που τους περιμένει στο ριάλιτι επιβίωσης 2024. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως οι παίκτες δεν έχουν ακόμα υπογράψει τα επίσημα συμβόλαιά τους, αλλά αναμένεται να συμβεί άμεσα.

Ενδεχομένως, ο Δημήτρης Βλάχος και ο Σάββας Πούμπουρας έχουν ήδη φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον ΣΚΑΪ για να συμμετάσχουν σε κάποιο άλλο επερχόμενο πρότζεκτ την επόμενη σεζόν. Η αγωνία για το ποιος θα αποτελέσει τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στο παιχνίδι το 2024 καθίσταται ακόμα μεγαλύτερη, ενώ οι θεατές παρακολουθούν με ανυπομονησία την εξέλιξη των ετοιμασιών και τις ανακοινώσεις για το επερχόμενο ριάλιτι επιβίωσης.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor