Survivor 2021 Spoiler 5/2: Η μεγάλη εικόνα μας δείχνει τους επόμενους νικητές!

Survivor 2021 Spoiler 5/2: Οι Μπλε επανήλθαν στις νίκες μετά από δύο σερί επιτυχίες της Κόκκινης ομάδας και το παιχνίδι απέκτησε διαφορετικό ενδιαφέρον πλέον. Προσθήκες την Κυριακή και ο παίχτης που μπαίνει στους Μπλε ακούγεται ότι τα σπάει. Πολύ αθλητικός και σίγουρα μεγάλο όπλο για τους Μαχητές.

Survivor 2021 Spoiler 5/2: Η μεγάλη εικόνα μας δείχνει τους επόμενους νικητές!

Και μας τρέλαναν όλοι με το σεξάκι στην ζούγκλα. Νέα παιδιά είναι ορμές έχουν τι να κάνουν;

Αλλά σας ξέρω ότι εσείς τρώγεστε να μάθετε ποιοι είναι. Σύντομα θα ξέρουμε για το άτακτο ζευγαράκι.

Όπως επίσης περί αλλαγής ομάδας της Ελευθερίας, ούτε μια στις χίλιες, δεν πρόκειται να δούμε κάτι τέτοιο.

Η μεγάλη εικόνα τι μας δείχνει;

Το ζητούμενο είναι τι περιμένουμε να δούμε από δω και πέρα. Τι αναμένουμε πιο ειδικά την επόμενη εβδομάδα. Τέσσερις νέες μονομαχίες των ομάδων που τις περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Από τους αριθμούς που έχουμε στα στατιστικά φαίνεται η υπεροχή της ομάδας του Καφετζή, και με τον νέο παίχτη γίνονται ακόμα καλύτεροι. Ας τον δούμε φυσικά και στον στίβο της μάχης.

Τα στατιστικά, οι παιχταράδες και οι “ασβέστες” στο νησί!

Από την πλευρά τους οι Κόκκινοι έχουν την μαύρη τρύπα που λέγεται Ανθή Σαλαγκούδη, αλλά και την πολύ μεγάλη απουσία της Σοφίας. Είναι τρομαχτική απώλεια για την ομάδα του Κοψιδά, αφού ήταν η καλύτερη τους παίχτρια. Τους βοήθησε πολύ η προσθήκη των νέων παιχτών. Survivor 2021 Spoiler 5/2

Ο αρχηγός των Κόκκινων είναι αρκετά ασταθής όπως και οι περισσότεροι παίχτες του δεν βγάζουν σταθερότητα. Από κει άλλωστε βγαίνει και η μεγάλη διαφορά στις νίκες από τους Μπλε.

Αν προσέξετε τα περισσότερα ματσαρίσματα είναι υπέρ των μπλε, και όσο δεν αλλάζει αυτό τόσο οι Κόκκινοι θα είναι ένα κλικ πιο κάτω. Λεπτές φυσικά οι ισορροπίες αλλά αυτή είναι η πραγματική εικόνα με τα δεδομένα που έχουμε. ‘Αρνητικό για τους Μπλε οι πολλές κακές σχέσεις μέσα στην ομάδα, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα τους επηρεάσει τόσο πολύ στον στίβο μάχης.

Αυτά τα λέμε σαν μια πρώτη εικόνα των ομάδων και πως τις περιμένουμε την νέα εβδομάδα που έρχεται. Για τις 4 μονομαχίες τους. Γιατί σε μια όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά σε μια σειρά αγώνων ξέρεις τι να περιμένεις. Σύμφωνα με την κατάσταση σήμερα.

Ακόμα είμαστε μακριά, αλλά το Σάββατο θα έχουμε μια πρώτη άποψη, για να ξέρουμε τι πάνω κάτω να περιμένουμε στο αγώνισμα επάθλου της Κυριακής.

Ντέρμπι πολλά έχουμε μπροστά μας. Σε αυτό παιχνίδι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Και εκεί είναι η ομορφιά του. Γι’ αυτό άλλωστε τα σπάει σε τηλεθέαση.

SurvivorSURVIVOR 2021Survivor 2021 Spoiler 5/2Survivor 5/2