Survivor 2021 Spoiler 22/2: Ο νικητής – ο προτεινόμενος και αυτος που αποχωρεί [ΟΡΙΣΤΙΚΟ]

Survivor 2021 Spoiler 22/2: Tην προηγούμενη εβδομάδα οι γυναίκες της μπλε ομάδας είχαν ασυλία αλλά αυτό από σήμερα δεν ισχύει!

Survivor 2021 Spoiler 22/2: Ο νικητής – ο προτεινόμενος και αυτος που αποχωρεί [ΟΡΙΣΤΙΚΟ]

Πλέον στην Μπλε ομάδα είναι 4 γυναίκες με την προσθήκη της Χριστίνας και αναμένεται να μπει και η Έλενα Χαμπέρη σύντομα. Τέλος λοιπόν ο κανόνας των τριών γυναικών που υπήρχε, και από εδώ και πέρα όποτε χάσουν ασυλία οι Μπλε τα κορίτσια της ομάδας θα μπορούν να ψηφιστούν.

Από το τρέιλερ βλέπουμε ότι υπάρχει υγρό στοιχείο. Η κλασική νεροτσουλήθρα και μετά η βουτιά. Αγώνισμα που απαιτεί ικανότητα.

Από την μία πλευρά με τις νέες προσθήκες φαίνεται ότι οι Μπλε είναι πιο ενισχυμένοι κάτι που φάνηκε και σήμερα, άσχετα αν είχαμε ποδόσφαιρο που δεν είναι εύκολο να το ξέρουν καλά όλοι. Αλλά η πρώτη ματιά, αυτήν την γεύση μας άφησε.

Η ιστορία όπως πάντα θα είναι τα ματσαρίσματα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Αγωνιστικά οι Μπλε δείχνουν ένα κλικ πιο δυνατοί.

Όπως σας είχαμε πει από το προηγούμενο άρθρο μας, η ΜΠΛΕ ομάδα παίρνει την νίκη. Η ΜΠΛΕ ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Ξεκάθαρο φαβορί για προτεινόμενη είναι η ΑΝΘΗ η Σαλαγκούδη. Για μια ακόμα φορά οι Κόκκινοι θα κάνουν προσπάθεια να την στείλουν πίσω στην Ελλάδα, μπας και επιστρέψουν στις νίκες, Να φάνε και τίποτα τα παιδια. Κρατάμε μόνο μια πισινή μήπως η Ανθή κερδίσει την ατομική ασυλία, που εκεί έχει μια ρέντα.

Και μια πληροφορία για τα επόμενα. Ο παίχτης που θα αποχωρήσει από το νησί θα είναι γένους θηλυκού, Γυναίκα θα φύγει. Για ποια χτυπάει άραγε η καμπάνα;

Spoiler 22/2SURVIVOR 2021Survivor 2021 spoilerSurvivor 2021 Spoiler 22/2Survivor 22/2