Survivor 20/12/23 – Καφετζής – Το κίνητρο για να συμμετάσχει ξανά

Survivor 20/12/23 – Η μεγάλη επιστροφή του Survivor στις οθόνες μας προγραμματίζεται για την 7η Ιανουαρίου του 2024, και ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν για τον νέο κύκλο βρίσκεται και ο αγαπημένος Τζέιμς Καφετζής.

Survivor 20/12/23 – Καφετζής – Το κίνητρο για να συμμετάσχει ξανά

Ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί τα σχέδια του για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης, αναφέροντας τα κίνητρά του με ζωντανή συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού”. “Έλαβα μια ενδιαφέρουσα πρόταση και θα έλεγα ότι ήταν πολύ ελκυστική. Τα οικονομικά κίνητρα ήταν πολύ ελκυστικά, αλλά πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο από τα απλά καλά χρήματα – τα πάρα πολλά χρήματα”, δήλωσε ο Καφετζής με χαρακτηριστική αυτοπεποίθηση. Καθώς αποκαλύπτει το κίνητρο του για μια δεύτερη συμμετοχή, εστίασε στην οικονομική πτυχή του θέματος.

“Το κίνητρο μου για να επιστρέψω είναι καθαρά οικονομικό. Σκέψου παίκτες όπως η Δαλάκα, που είναι εξαιρετικοί αγωνιστικά, και εγώ που έχω την ικανότητα να επικοινωνώ με το κοινό. Μέσα από τη συμμετοχή μας, θα βοηθούμε και θα ωφεληθούμε, συνδυάζοντας τις δυνάμεις μας για να κάνουμε το παιχνίδι ακόμα πιο συναρπαστικό πραγματικότητα”, συμπλήρωσε με ενθουσιασμό ο παρουσιαστής, αφήνοντας ανοικτό τον δρόμο για μια συναρπαστική επιστροφή του στο νησί του Αγίου Δομίνικου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor