STAR TV LIVE (Livestreaming)

STAR TV LIVE: Το Star Channel άρχισε να εκπέμπει στις 4 Δεκεμβρίου του 1993, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας.

STAR TV LIVE

Εναλλακτικά Λινκ εδώ

Η αρχική του ονομασία ήταν Κανάλι 29, το οποίο αργότερα μετονομάστηκε σε Star Channel. To Star ξεκίνησε την εκπομπή του σήματός του στις 4 Δεκεμβρίου του 1993 και ανήκει ιδιοκτησιακά στη Νέα Τηλεόραση Α.Ε. της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Από την πρώτη στιγμή στόχος του Star ήταν να ανταγωνιστεί τα μεγάλα κανάλια και πολλές φορές εκπλήσσει με το πρόγραμμά του, το οποίο στοχεύει συνήθως στο νεανικό κοινό. Από τον Ιούνιο του 2014 άρχισε να μεταδίδει και μέσω διαδικτύου, ενώ στις 22 Δεκεμβρίου 2017 ανανέωσε τον ιστότοπό του. Το κανάλι εκπέμπει από την Αθήνα. Το Star δεν εκπέμπει όλες τις ώρες στο διαδίκτυο. Μεταδίδει ζωντανά ενημερωτικές εκπομπές ή ειδήσεις και ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως και αποκλειστικά διαδικτυακές.

Η πλήρης επωνυμία της εταιρείας είναι «Νέα Τηλεόραση Α.Ε.». Γενικός Διευθυντής του σταθμού είναι ο Κάρολος Αλκαλάϊ, Γενικός Διευθυντής ειδήσεων ο Σταμάτης Μαλέλης και διευθύντρια προγράμματος η Νάταλι Γούντφιλντ. STAR TV LIVE

Το πρόγραμμά του βασιζόταν μέχρι και το 2002 κυρίως σε ξένες κινηματογραφικές ταινίες και, από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 σε εβδομαδιαίες ξένες αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές.

Το κανάλι έχει στην διάθεση του, τα δικαιώματα 1.000 και περισσότερων ξένων ταινιών, ενώ συνεργάζεται αποκλειστικά με την Warner Bros.

Έχει ακόμη ζώνη παιδικού προγράμματος το Σαββατοκύριακο. Γενικά σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Star Channel, το κανάλι στοχεύει κυρίως σε τηλεθεατές 15-44 ετών.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού STAR TV. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website του τηλεοπτικού σταθμού (star.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή τον τηλεοπτικό σταθμό επισκεφθείτε το επίσημο website του καναλιού.

Δείτε ακόμη περισσότερα κανάλια ζωντανά εδώ.

star ekpompesstar live tvstar seiresstar streamingstar tainiesSTAR TV LIVEstar tv live star livestreaming. star programastar web tvstar zontanastar-tv-live-livestreaming