Spoiler από την “Τασία” του Καφέ της Χαράς για την ζωή του “Περίανδρου”

Το πιο σούπερ spoiler για την αγαπημένη σειρά Καφέ της Χαράς και την ζωή του Περίανδρου Πώποτα σε αυτήν φαίνεται πως μας το έδωσε η Μαρία Κανελλοπούλου, γνωστή και ως “Τασία”.

Ο αγαπημένος αυτός χαρακτήρας της Τασίας έχει αγαπηθεί όσο κανείς άλλος από το τηλεοπτικό κοινό. Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, η Μαρία Κανελλοπούλου μας δίνει με κάποιες μικρές της ατάκες, μια γεύση από το τι θα συμβεί παρακάτω στη σειρά του ΑΝΤ1. Δεν λέει και πολλά, γιατί δεν είναι επιτρεπτό αλλά… οι λέξεις τις μας βοηθούν να φανταστούμε τι μπορεί να συμβεί.

Τι συναισθήματα σας γέμισε η είδηση πως ο Χάρης Ρώμας και η Αννα Χατζησοφιά γράφουν τη συνέχεια του «Καφέ»;

«Πολλή συγκίνηση, νοσταλγία και, φυσικά, προσμονή! Ετσι κι αλλιώς ήταν από τις πιο αγαπημένες μου δουλειές».

Πώς είναι τα πράγματα στο τιμημένο χωριό;

«“Ολα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν”. Περίπου ίδια οι χαρακτήρες και οι συνήθειες. Φυσικά, όλοι μεγαλώνουμε και κυρίως τα παιδιά!».

Θα δούμε ξανά την Τασία στο πλευρό του Πώποτα ή με το πέρασμα των χρόνων θα έχει λιγότερη ανοχή;

«Πάντα στο πλευρό του Πώποτα! Με… στωικότητα! Αλλά και με πολλή αγάπη. Κάτι σαν “μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”».

Πώς νιώθει για τον Μανωλάκη που άνοιξε τα φτερά του και έγινε Μάνος; Θα βρεθεί στο πλευρό του όταν θα αρχίσει να έχει το δίλημμα Βάλια ή Αρετή;

«Τον καμαρώνει τον Μανωλάκη της. Οπως και στην πραγματική ζωή. Α, τα “διλήμματα” τα διαχειρίζονται οι συγγραφείς. Υποθέτω πως το μόνο που κατά βάθος ενδιαφέρει την Τασία είναι η ευτυχία του παιδιού».

Η Τασία με την επιστροφή της Χαράς θα προσπαθήσει να πείσει τον Περίανδρο να την πλησιάσει ξανά; Θα την δούμε κοινώς να «συμμετέχει» με κάποιον τρόπο στη ζωή του;

«Νομίζω πως και στην περίπτωση του Περίανδρου ισχύουν τα ίδια. Επιθυμεί οι άνθρωποι που αγαπά να είναι ευτυχισμένοι. Κανονικός άνθρωπος, δηλαδή. Η αγάπη της για τη Χαρά, φυσικά, είναι δεδομένη».

Το γεγονός πως η Σταυρούλα θα έχει τον ρόλο της δημάρχου θα αλλάξει, άραγε, τα δεδομένα στο χωριό;

«Ηδη είναι τεράστια αλλαγή για το Κολοκοτρωνίτσι μια γυναίκα στα κοινά! Το “τιμ” του Δημαρχείου, πάντως, είναι κατά τη γνώμη μου πολύ ευχάριστη έκπληξη και πιστεύω πως θα αγαπηθεί πολύ».

Η Τασία είναι το πρόσωπο που μάλλον όλοι θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας. Εχετε κάποιο αντίστοιχο εσείς στη ζωή σας;

«Η Τασία είναι υπαρκτός χαρακτήρας, ένας συνδυασμός γυναικών που, μεγαλώνοντας στην επαρχία, είχα τη χαρά να συναντήσω. Ενας συνδυασμός ανιδιοτελούς αγάπης, αφοσίωσης και αυταπάρνησης, που ακριβώς όπως το λέτε “όλοι θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας”. Ναι, έχω… Η αδελφή μου διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια είναι δέκα Τασίες μαζί».

Και τι σχέση έχει η Τασία με τη γυναίκα του Μαρξ, Τζένη, που υποδύεστε στο θέατρο Olvio;

«Εκ πρώτης όψεως καμία. Πλην του ότι και οι δύο είναι γυναίκες και τις υποδύεται (προσπαθεί τουλάχιστον!) η ίδια ηθοποιός. Παρ’ όλα αυτά, σε εντελώς άλλες συνθήκες, σε διαφορετικές ιστορικές στιγμές και άλλες ποιότητες, τα στοιχεία που επισήμανα πιο πάνω “ανιδιοτελής αγάπη, αφοσίωση, αυταπάρνηση” χαρακτηρίζουν και τις δύο».

Πόσο γοητευτικός είναι ο ρόλος της Τζένης και ποια στοιχεία της προσωπικότητάς της χρειάστηκε να ψάξετε;

«Εξαιρετικά γοητευτικός και εξαιρετικά δύσκολος. Χρειάστηκε να ψάξω πολύ, να διαβάσω πολύ, να “ξεσκουριάσω” πολύ -καθώς είχα πολλά χρόνια να εργαστώ. Χρειάστηκε, βασικά, να την ανακαλύψω».

Ο Μαρξ είναι το ίδιο μέσα από τα μάτια της Μαρίας και τα μάτια της Τζένης;

«Ασφαλώς όχι. Για την Τζένη είναι αληθινή ζωή, για τη Μαρία ψάξιμο και μελέτη».

Επόμενα σχέδια…

«Ποτέ δεν κάνω. Αφήνω τη ζωή ν’ αποφασίσει».

TIVI SIRIAL: Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

kafe tis charasSPOILERΜαρία Κανελλοπούλου