Spoiler Άγριες μέλισσες: Η κόρη του Υπουργού σώζει την Ελένη από την καταδίκη – Μεγάλη ανατροπή

Spoiler Άγριες μέλισσες: Η Λενιώ καταδικάστηκε σε φυλάκιση και η ζωή της στη φυλακή μόνο εύκολη δεν είναι. Ο βίαιος Διευθυντής των φυλακών φρόντισε να της κάνει τη ζωή κόλαση. Η Λενιώ αναγκάστηκε να ζήσει μία από τις πιο τραυματικές εμπειρίες, αφού ο Μάνος Βόσκαρης τη βίασε, την άφησε έγκυο και εν τέλει την εξανάγκασε να κάνει έκτρωση.

Spoiler Άγριες μέλισσες: Η κόρη του Υπουργού σώζει την Ελένη από την καταδίκη – Μεγάλη ανατροπή

Στην σειρα του ΑΝΤ1 Άγριες Μελισσες η Ελένη αποφασίζει με τις τρεις συγκρατούμενές της να αποδράσουν μέσα από τις υπόγειες στοές των φυλακών. Μία απόπειρα που θα αποδειχθεί μοιραία, αφού η Φωτεινή, θα θυσιάσει τη ζωή της για να σώσει τη νεαρή κοπέλα που της θυμίζει την κόρη της.

Η Ελένη, μετά τη θυσία της Φωτεινής τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση. Έτσι ενώ έχει ξεφύγει από εκείνους που την κυνηγούν, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο θα σταματήσει. Η ηρωίδα εισέρχεται μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο επιβαίνει μια ανυποψίαστη κοπέλα. Τότε ξεκινάει μία κούρσα ταχύτητας γεμάτη αγωνία και σασπένς, που θα έχει όμως σαν τελική κατάληξη ένα τροχαίο.

Η Λενιώ έχοντας τύψεις κι ενοχές για το ατύχημα, σώζει τελευταία στιγμή την αθώα κοπέλα θυσιάζοντας την ελευθερία της, αφού οι φύλακες την συλλαμβάνουν. Παράλληλα, τραυματίζεται πολύ σοβαρά, οδηγείται ως φυλακισμένη και κρατούμενη πλέον στο νοσοκομείο. Spoiler Άγριες μέλισσες

Η δικαίωση όμως της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας δεν θα αργήσει να έρθει. Μόλις γίνει καλά κι επιστρέψει στις φυλακές, μία ανατροπή θα φέρει τα πάνω-κάτω και θα αλλάξει τα πάντα.

Η κοπέλα που έσωσε η Λενιώ είναι κόρη Υπουργού. Η κοπέλα, λοιπόν, αισθάνεται μεγάλη υποχρέωση στη θυσία της ηρωίδας και νιώθει ότι της χρωστάει τη ζωή της. Έτσι, πείθει τον πατέρα της ότι δεν είναι ένοχη και αξίζει να αποφυλακιστεί.

Με αυτόν τον τρόπο, με υπουργική απόφαση δηλαδή, η Ελένη Σταμίρη θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή μετά από 5 τραυματικά χρόνια κι έτσι ελεύθερη και πλέον ανεξάρτητη θα επιστρέψει στο Διαφάνι.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Spoiler Άγριες ΜέλισσεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες απόδρασηΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες μέλισσες Φυλακή