Σπίτι Είναι – Επεισόδιο 1

Σπίτι Είναι – Επεισόδιο 1 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha

Σπίτι Είναι – Επεισόδιο 1

Ο Σωτήρης γυρίζει από την δίωρη υπηρεσία του στην πυροσβεστική και βρίσκει το σπίτι του να καίγεται. Σπίτι Είναι – Επεισόδιο 1

Αναζητά τους υπαίτιους της φωτιάς ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κλειδιά, τις δύο πρώην συζύγους, τα παιδιά του και τον αδερφό του.

Ο καθένας από αυτούς ξεκινά να διηγείται τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη τη μέρα αυτή στο σπίτι του Σωτήρη, μόνο που κάποιες από τις ιστορίες αντικρούονται, αφήνοντας κενά και ερωτηματικά και τον Σωτήρη ανήμπορο να βρει την άκρη.

Μην έχοντας πού να μείνει, καταλήγει φιλοξενούμενος της πρώτης πρώην συζύγου του, Ελένης. Σπίτι Είναι – Επεισόδιο 1

Η νέα αυτή συνθήκη δυσκολεύει την επικοινωνία και την επαφή του Σωτήρη με τη νυν σύντροφο του, την Ράνια, πράγμα που την κάνει αρχικά να δυσανασχετήσει και εν συνεχεία να ζηλέψει.

Η συζήτηση με την κολλητή της, την Τζέμα, της δημιουργεί ανασφάλεια στη σκέψη ότι η συχνή επαφή του Σωτήρη με τις πρώην συζύγους του μπορεί να εγκυμονεί κίνδυνο επανασύνδεσης.

Μη θέλοντας να ρισκάρει την σχέση της, του προτείνει να μείνει μαζί της παρόλο που γνωρίζονται μόλις τρεις μήνες και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους ανοίγει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σπίτι Είναι – Επεισόδιο 2, 3, 4, 5

Για την αρχική σελίδα « Σπίτι Είναι » πατήστε ΕΔΩ

epeisodio 1Σπίτι είναιΣπίτι είναι ALPHAΣπίτι Είναι ΕξελίξειςΣπίτι Είναι ΕπεισόδιαΣπίτι Είναι Επόμενα ΕπεισόδιαΣπίτι Είναι νέα επεισόδιαΣπίτι Είναι σειράΣπίτι Είναι – Επεισόδιο 1