Σοκαριστικό βίντεο: Μεθυσμένος οδηγός μαχαιρώνει τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν!

Ένας μεθυσμένος οδηγός στη Ρωσία μαχαίρωσε μέσα στο περιπολικό τους δύο αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον έναν και να τραυματίσει σοβαρά τον άλλον!

Απίστευτες οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ενός περιπολικού στο Kharlovo της Ρωσίας, καθώς ένας μεθυσμένος οδηγός μαχαίρωσε τους δυο αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Ο 38χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αρχές γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και μεταφερόταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, λίγο πριν τραβήξει το μαχαίρι κατά των αστυνομικών.

Διαβάστε: Ψήθηκε ζωντανός για να κάνει Drifting! Μυαλό μηδέν!

Το βίντεο δείχνει καθαρά τον άνδρα που κάθεται στο πίσω κάθισμα να βγάζει το μαχαίρι και να τραυματίζει θανάσιμα τον οδηγό, ενώ λίγο αργότερα να στρέφεται κατά του αστυνομικού που βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού. Οι δυο τραυματισμένοι αστυνομικοί καταφέρνουν να βγουν από το περιπολικό, με τον δράστη να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα και να σπάσει τα παράθυρα.

Ο 34χρονος οδηγός του περιπολικού Aleksandr Lyamkin, έχασε τη ζωή λίγα λεπτά αργότερα έξω από το περιπολικό, ενώ ο συνάδελφός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση.

https://www.youtube.com/watch?v=Cv_X_H8pWy8

[via]

astynomikousmacheronoimethismenos odigos