Σοκαριστικό! 19χρονο μοντέλο κάνει μπάνιο σε αίμα γουρουνιού για να μείνει πάντα νέα!

Απελπισμένη να μείνει για πάντα νέα, μια 19χρονη από την Καλιφόρνια έχει δοκιμάσει τα πάντα. Ωστόσο, πλέον ξεπέρασε τον εαυτό της, αφού παρόλο που δηλώνει χορτοφάγος, κάνει μπάνιο σε αίμα γουρουνιού για να πετύχει τον στόχο της.

Οπως αποκάλυψε στην εκπομπή του MTV «True Life», η Σανέλ έχει «εμμονή με τη νεανική της όψη» και καταφεύγει σε απίστευτες μεθόδους για να τη διατηρήσει. «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να γεράσω, να βγάλω ρυτίδες και να κρεμάσει το δέρμα μου. Για να το αποτρέψω αυτό θα κάνω ό,τι χρειάζεται» δηλώνει.

Η Σανέλ επιμένει ότι, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη αρχίσει να δείχνει σημάδια γήρανσης, τα οποία είναι πεπεισμένη ότι θα καταστρέψουν την καριέρα της ως μοντέλου.

Στην προσπάθειά της να παραμείνει νέα όσο το δυνατόν περισσότερο, κάνει μπάνιο με αίμα ζώων, μια διαδικασία που επιμένει ότι θα «κρατήσει το δέρμα απαλό και σφιχτό».

Το μοντέλο παρουσιάζει επίσης όλα τα περίεργα γιατροσόφια που χρησιμοποιεί κατά καιρούς, όπως «σφηνάκια» από σκόνη σκόρδου, ξίδι μπαλσάμικο, φασκόμηλο και ελαιόλαδο -που, όπως ισχυρίζεται, βοηθά να «διατηρήσει το σώμα της»– ενώ πλένει το πρόσωπό της οκτώ με δέκα φορές την ημέρα. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι τρώει πλακούντα και κάνει συχνά αποτοξινωτικές δίαιτες. αίμα γουρουνιού

Η γιαγιά της προσπαθεί να αποτρέψει τη Σανέλ από αυτές τις πρακτικές, λέγοντας ότι μπορεί να κάνει κακό στην υγεία της, όμως η ίδια είναι ανένδοτη: «Λυπάμαι που η γιαγιά μου ανησυχεί για την υγεία μου, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω».

Η ίδια παίρνει αίμα γουρουνιού από έναν χασάπη σε ένα μεγάλο κουβά και βυθίζεται μέσα στην μπανιέρα με αυτό φορώντας μόνο τα εσώpouxά της. Παρόλο που η ίδια υποστηρίζει ότι είναι χορτοφάγος, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο «ακόμη και οι πιο δύσκολες περιοχές του σώματος, όπως οι αγκώνες, γίνονται μαλακοί και αυτό οφείλεται στο αίμα».

Αν και τα οφέλη δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά, η έννοια της χρήσης αίματος ως προϊόν ομορφιάς υπήρχε από παλιά. Τον 16ο αιώνα, η ματωμένη κόμισσα της Ουγγαρίας, Ελίζαμπεθ Μπάθορι, είχε δολοφονήσει εκατοντάδες νεαρές παρθένες και κολυμπούσε στο αίμα τους για να διατηρήσει τη νεανική της όψη. Ενώ ακόμη και στη σύγχρονη εποχή, η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε με το «vampire face», μία πρακτική που χρησιμοποιεί αίμα για τον καθαρισμό του προσώπου. αίμα γουρουνιού

aima gourounioumonteloneotita