ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ: Το άλλο πρόσωπο του Δημήτρη

ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ: Ο Οδυσσέας και ο Μάρκος πηγαίνουν στην Αθήνα ώστε η οικογένεια Καλλέργη να μαζευτεί και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις για τα πεπραγμένα των τελευταίων χρόνων.

ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ: Το άλλο πρόσωπο του Δημήτρη

Ωστόσο, η Ναυσικά δείχνει ενοχλημένη από την προοπτική αυτής της συνάντησης και, από ό,τι φαίνεται, όχι άδικα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μάρκος ξεμπροστιάζει τη Ναυσικά μπροστά στον Οδυσσέα και στον Μιχαήλ, δίνοντας λεπτομέρειες του γάμου τους που τα παιδιά αγνοούσαν.

Ακόμα, ο Μάρκος γνωρίζει τη Ρωξάνη και τον εγγονό του, ενώ παράλληλα κοινοποιεί στους γιους του τα επαγγελματικά του σχέδια.

Αυτά τα νέα δεν αργούν να διαδοθούν και να φτάσουν στα αυτιά του Άκη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως ο Μάρκος μόλις έγινε ο νούμερο ένα επιχειρηματικός αντίπαλός του και ο πόλεμος θα είναι μέχρις εσχάτων.

Συγχρόνως, η Ηλιάνα πηγαίνει στην Κέρκυρα και όλα μαρτυρούν πως κάτι έχει στο μυαλό της. Κανένας δεν ξέρει ποια είναι τα σχέδια της νεαρής γυναίκας για να εκδικηθεί τον Οδυσσέα και την Ερση, παρά μόνο μία «περίεργη» γυναίκα, η Αγγελική, στην οποία έχει αναθέσει να τους παρακολουθεί συνέχεια.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης συναντιέται με τον Μητροφάνη και αποκαλύπτει το άλλο του πρόσωπο. ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ

Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης βρισκόταν πίσω από πολλά που συνέβαιναν στην Ηλιάνα και διατάραξαν την ψυχική της ισορροπία αλλάζει πολλά πράγματα στην εξέλιξη των γεγονότων.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Δημήτρης σκοπεύει να συνεχίσει τις ενέργειες προκειμένου να εξοντώσει ολοκληρωτικά την αδελφή του.

Η Εύα πηγαίνει στο σπίτι του Νικηφόρου, βρίσκοντας σαν αφορμή την επιστροφή των χρημάτων που της έχει δανείσει, και έχει ένα συναισθηματικό ξέσπασμα από την πλευρά της, που δείχνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ανάμεσά τους.

Έπειτα, ο Νικηφόρος, θέλοντας να αναθερμάνει τη σχέση του με την Εύα, σκέφτεται να της κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 ΛΕΞΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ8 Λέξεις Εξελίξεις8 Λέξεις επεισόδιαΣΚΑΪ 8 ΛΕΞΕΙΣ