ΣΚΑΙ 8 Λέξεις: Άκης Αρώνης και Μάρκος Καλλέργης στα κάγκελα

ΣΚΑΙ 8 Λέξεις: Ανατρεπτικά είναι τα προσεχή επεισόδια του ερωτικού – πολιτικού Θρίλερ του ΣΚΑΙ 8 λέξεις. Σε αυτά αποκαλύπτεται η επιχείρηση που έχει στήσει ο Μάρκος για την παραγωγή παράνομων αν βολικών και συλλαμβάνεται. Παράλληλα, ο Έκτορας ανακαλύπτει κάποια πράγματα για το παρελθόν του Αιμίλιου και, σύντομα, δέχεται δολοφονική επίθεση!

ΣΚΑΙ 8 Λέξεις: Άκης Αρώνης και Μάρκος Καλλέργης στα κάγκελα

Ο Άκης Αρώνης και ο Μάρκος Καλλέργης είναι δύο άντρες που έχουν πολλά να χωρίσουν, εξαιτίας διαφόρων συμφερόντων τους, και επιθυμούν διακαώς να καταστρέφουν ο ένας τον άλλο. Μόνο που ο πρώτος καταφέρνει να πάρει στα χέρια του ένα ηχητικό ντοκουμέντο που «καίει» τον Μάρκο και ακούγεται να μιλάει ξεκάθαρα για την παράνομη παραγωγή αναβολικών.

Στα προσεχή επεισόδια ο Άκης δίνει εντολή να ακουστεί το ηχητικό ντοκουμέντο στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού και να μπλέξουν τον Μιχαήλ σε όλη αυτή την ιστορία, θέλοντας να τον «χτυπήσει» κάτω από τη μέση. Όπως και γίνεται. Τότε τα μέλη της οικογένειας Καλλέργη πέφτουν από τα σύννεφα με όλα αυτά τα συνταρακτικά νέα και προχωρούν σε μία άτυπη συνωμοσία. Να γυρίσουν την πλάτη στον Μάρκο προκειμένου να βγουν όσο γίνεται πιο αλώβητοι. ΣΚΑΙ 8 Λέξεις

Το παραπάνω γεγονός προβληματίζει και στενοχωρεί ιδιαίτερα τον Μάρκο, ο οποίος είναι μόνος του σε όλη αυτή την περιπέτεια και, γνωρίζοντας πως είναι βαθιά μπλεγμένος, ζητάει τη βοήθεια του Έκτορα. Όμως εκείνος αρνείται, διότι όλο αυτό το διάστημα δεν του είχε αποκαλύψει τίποτα. Λίγη ώρα μετά, η Αστυνομία πηγαίνει στο γραφείο του Μάρκου και τον συλλαμβάνει, ενώ στη συνέχεια απολογείται σε ανακριτή και εισαγγελέα και περιμένει την απόφασή τους.

Στο μεταξύ, η διοίκηση τον καθαιρεί από τη θέση του προέδρου της φαρμακευτικής, ενώ την ίδια ώρα ο Μιχαήλ προσπαθεί να προστατευτεί από τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο. Την επόμενη μέρα, οι Αρχές ξεκινούν να ανακρίνουν όλα τα πρόσωπα που συνεργάζονταν μαζί του αλλά και τα μέλη της οικογένειάς του για τυχόν εμπλοκή στην παραγωγή των παράνομων αναβολικών. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μάρκος παρακαλάει τους ανθρώπους που του ανέθεσαν αυτή την επιχείρηση να αφήσουν ήσυχα και έξω από αυτή την ιστορία τα παιδιά του. Όμως δεν παίρνει από αυτούς την απάντηση που επιθυμεί.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Άκης8 Λέξεις ΜάρκοςΣΚΑΙΣΚΑΪ 8 ΛΕΞΕΙΣ