Σιωπηλός Δρόμος: Στρατιωτική πειθαρχία στο καταφύγιο

Σιωπηλός Δρόμος: Η μεγάλη πρεμιέρα άφησε άφωνους τους τηλεθεατές, με τα τελευταία δευτερόλεπτα να κόβουν την ανάσα. Φαίνεται πως η Θάλεια σχετίζεται άμεσα με την απαγωγή αυτή, καθώς θα είναι η μοναδική διαμεσολαβήτρια ανάμεσα σε γονείς και απαγωγείς. Στο μεταξύ, οι απαγωγείς στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος, φαίνονται αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα.

Σιωπηλός Δρόμος: Στρατιωτική πειθαρχία στο καταφύγιο

Όλοι ανησυχούν για την σωματική και ψυχολογική υγεία των παιδιών, με την διευθύντρια του σχολείου, Βιολέτα Φωτοπούλου, να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Τί είναι αυτό που ζητούν οι αδίστακτοί απαγωγείς και πως χειρίζονται την κατάσταση με εννέα μικρά παιδιά; Ποια θα είναι η στάση της Ελπίδας, η οποία καλείται να φέρει εις πέρας τον πιο δύσκολο ρόλο;

Αυστηροί και πολύ σκληροί είναι οι απαγωγείς με τα παιδιά, στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος. Στόχος τους είναι να αποφευχθεί ο πανικός , για να φέρουν εις πέρας το μεγάλο τους σχέδιο. Σίγουρα, δεν είναι μόνο τα λύτρα ο λόγος της απαγωγής. Πολλά μυστικά και ψέματα του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια, επηρεάζοντας σημαντικά τις ζωές των γονιών.

Η Θάλεια βρίσκεται εκεί για να μεταφέρει κάθε μήνυμά τους στους απελπισμένους γονείς. Το κόστος; 100.000.000 ευρώ για να πάρουν πίσω τα παιδιά τους, ένα ποσό εξωφρενικό, ακόμα και για εκείνους που θεωρούνται άτομα της υψηλής και εύπορης κοινωνίας. Όταν η Θάλεια ανακοινώσει πως έχει επαφή με τους απαγωγείς στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος, όλα θα αλλάξουν στην οικογένειά της.

Στο μεταξύ, στο μυστικό κρησφύγετο, όπου φυλάσσονται τα παιδιά, επικρατεί πανικός. Οι απαγωγείς φαίνεται πως γνωρίζουν καλά το κάθε παιδί ξεχωριστά, κρατώντας τα “φακελωμένα” για το δικό τους όφελος. Γνωρίζουν τα πάντα για εκείνα, αλλά και για τους γονείς τους, για τον τρόπο που μεγάλωσαν, για σκοτεινά μυστικά των οικογενειών τους.

Οι απαγωγείς, με κρυμμένα τα κεφάλια τους καθ’ όλη τη διάρκεια, διατάζουν την Ελπίδα και τον Σάββα να υπακούσουν στις εντολές τους, στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος. Ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και όλα λειτουργούν με συγκεκριμένους κανόνες. Ένα πολύ καλό και οργανωμένο σχέδιο που δείχνει πως τίποτα δε θα πάει στραβά.

Για την αρχική σελίδα « Σιωπηλός Δρόμος » πατήστε ΕΔΩ

Σιωπηλός δρόμοςΣιωπηλός Δρόμος εξελιξειςΣιωπηλός Δρόμος επεισοδια