Σιωπηλός δρόμος Mega: Η νέα σειρά που αναμένετε να καθηλώσει

Σιωπηλός δρόμος Mega: To MEGA συνεχίζει ακάθεκτο να βαδίζει στον δρόμο της… μυθοπλασίας, ετοιμάζοντας την επόμενη μεγάλη του παραγωγή, διά χειρός Μελίνας Τσαμπάνη-Πέτρου Καλκόβαλη. Οι σεναριογράφοι των «Αγριων μελισσών», μετά το Διαφάνι του 1957 μεταφέρονται στο σήμερα για να παρουσιάσουν ένα αστυνομικό δράμα που θα συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό!

Σιωπηλός δρόμος Mega: Η νέα σειρά που αναμένετε να καθηλώσει

Ο Σιωπηλός δρόμος, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Βαρδή Μαρινάκη, αφορά στα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου που χάνονται ξαφνικά ένα πρωινό, όταν αυτό κατευθύνεται στο σχολείο. Μέσα στο όχημα βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, όλα παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και τη συνοδό. Το γεγονός αυτό θα έρθει να ταράξει τη φαινομενικά ήσυχη και ήρεμη ζωή μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Αμέσως ξεκινούν οι αστυνομικές έρευνες, οι οποίες αρχικά κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά. Μέσα σε όλα αυτά, μια νεαρή δημοσιογράφος θα βρεθεί στο επίκεντρο των γεγονότων και θα φέρει στο φως τον δρόμο που οδηγεί στην αλήθεια. Ενα παζλ υπόπτων θα αρχίσει να σχηματίζεται, ενώ πάθη, ίντριγκες και καλό κρυμμένα μυστικά θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Τα προσωπεία θα αρχίσουν να πέφτουν το ένα μετά το άλλο και οι πραγματικές ζωές των πρωταγωνιστών θα φανερωθούν. Κάθε ήρωας θα αντιμετωπίσει τους δικούς του δαίμονες και θα διαβεί τον δικό του… «Σιωπηλό δρόμο» για να βρει το παιδί του. Σιωπηλός δρόμος Mega

Αξίζει να αναφερθεί πως τη μουσική της σειράς υπογράφει ο Θοδωρής Ρέγκλης, που επίσης «έντυσε» μουσικό το τρέιλερ της ταιvias «Παράσιτα», η οποία και απέσπασε 4 βραβεία Οσκαρ το 2020. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Δημήτρη Λάλο, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Χρήστο Λούλη, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλα Παπαγιάννη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννο Περλέγκα, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ιθυνόντων του μεγάλου καναλιού, ο Σιωπηλός δρόμος της Μελίνας Τσομπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Μάρτη, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, Πέμπτη ή Παρασκευή, στις 22.00. Ωστόσο, καθώς η χώρα βιώνει περίοδο πανδημίας και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως δεν θα οδηγηθούμε σε ένα μεγάλο, ολικό λοκντάουν, η ομάδα παραγωγής επιθυμεί να γυρίσει το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων προκειμένου να μη «στήσει» το τηλεοπτικό κοινό.

 

megaΣιωπηλός δρόμοςΣιωπηλός δρόμος Mega