Σιωπηλός Δρόμος: Με ποιον τρόπο εμπλέκεται η Θάλεια στο έγκλημα

Σιωπηλός Δρόμος: Δυνατή πλοκή, εξαιρετικές ερμηνείες, καταιγιστικές εξελίξεις και αναπάντητα ερωτήματα έρχονται στο δεύτερο επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς του MEGA.

Σιωπηλός Δρόμος: Με ποιον τρόπο εμπλέκεται η Θάλεια στο έγκλημα

Με ποιον τρόπο εμπλέκεται η Θάλεια στο έγκλημα που παρουσιάζει ο «Σιωπηλός Δρόμος»; Όλες οι απαντήσεις, την Κυριακή 11 Απριλίου στις 21:00 σε ένα επεισόδιο που υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η Θάλεια αναγκάζεται να επιστρέψει στο Βαθύ, στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος και να μεταφέρει το αίτημα των απαγωγέων στον επικεφαλής των ερευνών, Νάσο Οικονομίδη.

Τα ίδια αναπάντητα ερωτήματα που έχει στο μυαλό της θα απασχολήσουν και τις αρχές. Γιατί επέλεξαν να επικοινωνήσουν μαζί της οι δράστες; Ποια είναι η σύνδεσή της με την υπόθεση, πέρα από το γεγονός πως τα δυο της ανίψια βρίσκονται ανάμεσα στους απαχθέντες;

Την ίδια στιγμή οι απαγωγείς υλοποιούν με στρατιωτική πειθαρχία το σχέδιό τους. Φαίνεται πως γνωρίζουν τα πάντα για τα παιδιά και για τις οικογένειές τους και με καλυμμένα τα πρόσωπα δίνουν σαφείς εντολές στην Ελπίδα και τον Σάββα για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσουν μέσα στο κρησφύγετο.

Το ποσό που ζητούν είναι υπέρογκο και η ανακοίνωσή του στους γονείς, προκαλεί τεράστια αναστάτωση. Το μεγαλύτερο πλήγμα ωστόσο θα το δεχτεί η οικογένεια Καρούζου, όταν μάθει για την εμπλοκή που έχει η Θάλεια στο απάνθρωπο αυτό έγκλημα, στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος.

Για την αρχική σελίδα « Σιωπηλός Δρόμος » πατήστε ΕΔΩ

Σιωπηλός δρόμοςΣιωπηλός Δρόμος 11/04/2021