Σιωπηλός Δρόμος – Επεισόδιο 1

Σιωπηλός Δρόμος – Επεισόδιο 1 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σιωπηλός Δρόμος του Μέγκα

Σιωπηλός Δρόμος – Επεισόδιο 1

Ένα έργο που κόβει την ανάσα από τα πρώτα λεπτά, έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Η νέα σειρά του MEGA “Σιωπηλός Δρόμος” ξεκινάει δυναμικά, με το πρώτο επεισόδιο να κορυφώνει την αγωνία του κοινού. Ένα σχολικό λεωφορείο με εννέα παιδιά δημοτικού. Μία συνοδός, ένας οδηγός, μία οικογένεια, ένα ολόκληρο σχολείο… Πώς συνδέονται όλοι αυτοί οι χαρακτήρες;

Ένα πρωτότυπο σενάριο, υπογεγραμμένο από το κορυφαίο συγγραφικό δίδυμο Πέτρο Καλκόβαλη και Μελίνα Τσαμπανή, έκανε τη διαφορά. Ένα εξαιρετικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών και μια παραγωγή που θυμίζει αντίστοιχες του εξωτερικού, μέσα από τις ψηλής ποιότητας ερμηνείες και πλάνα που εντυπωσιάζουν. Η νέα σειρά του MEGA έρχεται για να προσφέρει κάτι φρέσκο, αλλά και ανατριχιαστικό.

Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών ήταν συγκλονιστικές. Οι θεατές θα βιώσουν μαζί τους τον πόνο και την απόγνωση, σα να είναι κι εκείνοι μέρος της ιστορίας. Όλα φαντάζουν τόσο μακρινά, είναι όμως δίπλα μας. Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Αθήνα, όπου η ήσυχη καθημερινότητα μιας εύρωστης κοινότητας ισχυρών και ευκατάστατων πολιτών καταρρέει.

Όλα κυλούν όμορφα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος, μέχρι το σχολικό λεωφορείο που μεταφέρει εννέα παιδιά, βγει εκτός πορείας. Τότε είναι που η δράση και η αγωνία φτάνουν στα ύψη. Το σχολικό λεωφορείο γίνεται στόχος απαγωγής. Η αστυνομία συναντά δυσκολίες στην εύρεση στοιχείων, καθώς η απαγωγή αυτή φαίνεται να είναι λεπτομερώς σχεδιασμένη.

Ο πανικός επικρατεί στις οικογένειες των μικρών πρωταγωνιστών, των οποίων οι σχέσεις έρχονται στο φως. Η σκιαγράφηση των χαρακτήρων τους, δίνει στο κοινό την ευκαιρία να εισχωρήσει βαθιά στη σκέψη τους, στον τρόπο που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα, στις δυσκολίες τους. Έτσι, ο τηλεθεατής δε θα αργήσει να ταυτιστεί με τους ήρωες, αγωνιώντας μαζί τους λεπτό προς λεπτό.

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, ήδη από το πρώτο επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος. Από τη μία επικρατεί το άγχος για τη συνέχεια, ο φόβος για τα μικρά παιδιά, αλλά και η αγωνία για το άγνωστο. Από την άλλη, η ψυχραιμία ορισμένων χαρακτήρων, δίνει ελπίδα, αλλά και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά, αισιοδοξία πως τα παιδιά θα επιστρέψουν σώα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σιωπηλός Δρόμος – Επεισόδιο 2, 3, 4, 5

Για την αρχική σελίδα « Σιωπηλός Δρόμος » πατήστε ΕΔΩ

Σιωπηλός δρόμοςΣιωπηλός Δρόμος - Επεισόδιο 1Σιωπηλός Δρόμος εξελιξειςΣιωπηλός Δρόμος επεισοδιαΣιωπηλός Δρόμος επομενα επεισοδιαΣιωπηλός Δρόμος μεγκα