Σιωπηλός Δρόμος επεισόδια: Ο διάλογος που προδίδει τις εξελίξεις

Σιωπηλός Δρόμος επεισόδια: Το κουβάρι της ιστορίας που μας μύησε το βράδυ της Κυριακής ο Σιωπηλός δρόμος του Mega αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγεται. Και το σενάριο των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη μας επιφυλάσσει ανατροπές τέτοιες που κόβουν την ανάσα. Η πληροφορία για ένα πρόσωπο της σειράς που εξασφάλισε το youfly.com είναι σημαντική. Μετά τη Θάλεια είναι το πρόσωπο που κινεί υποψίες στην σειρά Σιωπηλός Δρόμος.

Σιωπηλός Δρόμος επεισόδια: Ο διάλογος που προδίδει τις εξελίξεις

Το σχέδιο απαγωγής προχωρά όπως φαίνεται στη σειρά Σιωπηλός δρόμος με τη Θάλεια στο επεισόδιο της Κυριακής να μεταφέρει το αίτημα των απαγωγέων στον επικεφαλής των ερευνών, Νάσο Οικονομίδη. Όλα τα βήματα για εκείνους είναι καλά σχεδιασμένα. Ακόμα και οι εντολές στον οδηγό και τη συνοδό του σχολικού σαφείς και κοφτές. Οι κανόνες μέσα στο κρησφύγετο συγκεκριμένοι. Ο νόμος της σιωπής απαραίτητος για όλους. Οι δύο υπάλληλοι διεκδικούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά. Μάταια. Η αγωνία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Δύο πρόσωπα που ήδη από το πρώτο επεισόδιο μας έδωσαν μία πληροφορία, η οποία στην πορεία έρχεται να συμπληρώσει το παζλ της μυστηριώδους απαγωγής.

Στο πρώτο επεισόδιο και ενώ όλοι κυλούσαν ήρεμα και χαρούμενα εντός του σχολικού, ο οδηγός πιάνει κουβέντα με την συνοδό για την καθυστέρηση στην καταβολή του μισθού. «Έχω να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου, το τάεκβο ντο του γιου μου», λέει και εκείνη απαντά ότι σύντομα θα μας πληρώσουν. Η πληροφορία εδόθη μ’ έναν τρόπο. Σιωπηλός Δρόμος επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια οι γονείς παλεύουν να σταθούν όρθιοι και να φανούν ενωμένοι. Η ένταση των στιγμών θα φέρει συγκρούσεις ανάμεσά τους. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται μέσα στην ίδια την κοινότητα. Μία αχτίδα φωτός όμως ξεπηδά από μία ανώνυμη καταγγελία. Αυτή θα είναι η αρχή για κάποιους. Για άλλους είναι η στιγμή της μεγάλης ανατροπής. Η κατάσταση ξεφεύγει προς όλες τις κατευθύνσεις. Όλα παίρνουν άλλη τροπή όταν στο προσκήνιο έρχεται μία διαμάχη του παρελθόντος που σχετίζεται με το παρόν.

Το πρόσωπο που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα είχε εξαρχής το ρόλο του παρατηρητή στις εξελίξεις. Πλέον όμως η διευθύντρια του σχολείου, η Βιολέτα Φωτοπούλου, την οποία υποδύεται η εξαιρετική Μυρτώ Αλικάκη, περνά στην πρώτη γραμμή των ανακρίσεων. Είναι το πρόσωπο στο οποίο στρέφονται οι υποψίες στην σειρά Σιωπηλός Δρόμος. Ποιο όμως γεγονός τη φέρνει ενώπιον όλων; Γιατί ο επικεφαλής στρέφεται σε εκείνη; Τι ρόλο θα παίξει στην εξέλιξη της ιστορίας η σχέση της μ’ έναν απολυμένο οδηγό; Όλες οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Σιωπηλός Δρόμος » πατήστε ΕΔΩ

Σιωπηλός δρόμοςΣιωπηλός Δρόμος επεισοδια