Σιωπηλός Δρόμος επεισόδια: Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα και επικοινωνεί με την αστυνομία

Σιωπηλός Δρόμος επεισόδια: Ο απαγωγέας και εγκέφαλος της παράνομης αυτής επιχείρησης, αποφασίζει να πλησιάσει την Θάλεια, στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος.

Σιωπηλός Δρόμος επεισόδια: Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα και επικοινωνεί με την αστυνομία

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα και επικοινωνεί με την αστυνομία, αλλά και με την πρωταγωνίστρια, ζητώντας 100 εκατομμύρια ευρώ, εμφανίζεται, ξαφνικά, στις ζωές των ηρώων, δημιουργώντας μεγάλη σύγχυση.

Ο Μιχάλης είναι ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος. Δουλεύει σε βενζινάδικο και φροντίζει την μητέρα του, η οποία έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Ζει μια βαρετή ζωή, χωρίς εντάσεις. Κοιτάζει να τα βγάλει πέρα με τον μισθό του, ενώ προσπαθεί να απεξαρτηθεί από παλιές συνήθειες. Ο Μιχάλης είναι το άτομο που κρύβεται πίσω από την απαγωγή.

Μπορεί να φαίνεται πως δρα με δική του πρωτοβουλία, μάλλον, όμως, υποκινείται από κάποιον ανώτερο. Ο Μιχάλης, εκτός από απαγωγέας, συνδέεται και με έναν ιδιαίτερο τρόπο με την Θάλεια, στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος. Συγκεκριμένα, είναι ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος έχει μάθει από τα ΜΜΕ τι συμβαίνει με την οικογένειά της και την προσεγγίζει για να της “συμπαρασταθεί”. Σιωπηλός Δρόμος επεισόδια

Η πρωταγωνίστρια, καθώς νιώθει μόνη και απεγνωσμένη με αυτή την φρικτή κατάσταση που επικρατεί, βρίσκει παρηγοριά στον άνθρωπο που ήταν κάποτε σημαντικό κομμάτι στη ζωή της. Έτσι, ο απαγωγέας καταφέρνει και χειρίζεται την Θάλεια, τόσο ως ο εγκέφαλος της οργάνωσης, όσο και ως ο πρώην σύντροφός της. Την επηρεάζει έμμεσα, αλλά και άμεσα.

Έτσι, καταφέρνει και ελέγχει τις κινήσεις της αστυνομίας και διαμορφώνει την υπόθεση, όπως βολεύει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του. Ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της ιστορίας; Τί μυστικά κρύβουν οι ήρωες της σειράς;

Για την αρχική σελίδα « Σιωπηλός Δρόμος » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΣιωπηλός δρόμοςΣιωπηλός Δρόμος επεισοδια