Οι Συμμαθητές 3ος Κύκλος επεισόδια: Τα βρίσκουν σκούρα στα θρανία!

Οι Συμμαθητές 3ος Κύκλος επεισόδια: Οι συμμαθητές επέστρεψαν στις οθόνες μας και στα θρανία γεμάτοι όρεξη για νέες περιπέτειες!

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, καθώς νέα πρόσωπα μπαίνουν στην πλοκή και διαταράσσουν τις ισορροπίες, πάνω που οι ήρωές μας νόμιζαν ότι μπήκαν σε μια… σειρά. Ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Φειδάς, μοιράστηκε μαζί μας μερικές από τις καυτές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων, για να μη μας πιάσουν… αδιάβαστους! Γνωρίζουμε ότι ο Ανδρέας, η Κρίστη και ο Φρίντομ επιστρέφουν στα θρανία κι, επειδή δεν υπήρξαν ποτέ τους «αγγελούδια», δεν πρόκειται να αλλάξουν τώρα συνήθειες. «Είναι παιδιά που αρνούνται να ενταχθούν στο σύστημα, δημιουργώντας δύσκολες συνθήκες για οποιαδήποτε καθηγήτρια, πόσο μάλλον για τη συγκεκριμένη φιλόλογο, η οποία δεν σηκώνει πολλά. Επίσης, σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο να καθίσεις στο θρανίο και να υποστείς την εξουσία ενός καθηγητή. Οι Συμμαθητές 3ος Κύκλος επεισόδια:

Ο μόνος που θα δούμε να περνάει καλά εκεί είναι ο Φρίντομ, ο οποίος σπάει πάρα πολλή πλάκα και επίσης σπάει και τα νεύρα της Αιμιλίας!», μας εξηγεί. Από την τριάδα αυτή, ο Φρίντομ έχει τη μεγαλύτερη αδυναμία στο φλερτ και, παρότι δεν θέλει να ρισκάρει τη σχέση του, αρχίζει να νιώθει έντονη έλξη για την καθηγήτριά του (Βαλέρια Κουρούπη). Αυτό όμως δεν είναι το μόνο ζήτημα που τον απασχολεί: η Κρίστη μαθαίνει από τον Φραγκίσκο πως κατά τη διάρκεια του χειρουργείου οι γιατροί έκαναν ένα σοβαρό λάθος κι έχουν ξεχάσει κάτι στην κοιλιά του κολλητού της! «Αστό το ιατρικό λάθος φέρνει τον Φραγκίσκο και την Κρίστη σε μεγάλη αντιπαράθεση, καθώς της ζητάει να μην κάνουν μήνυση, επειδή στην κλινική δουλεύουν καλοί άνθρωποι», αναφέρει ο Γιώργος Φειδάς, ο οποίος μας στρέφει την προσοχή και στα ερωτικά συναισθήματα που αρχίζουν να ξυπνάνε ανάμεσα στον Φραγκίσκο και στην Κρίστη! Οι Συμμαθητές 3ος Κύκλος επεισόδια:

Τι γίνεται όμως με τον Ανδρέα και τη Μαριλένα; «Διάφορα γεγονότα περιμένουν τους δύο ήρωες, που αλλάζουν πολύ τη ζωή τους. Μια μεγάλη πυρκαγιά καταστρέφει τα χωράφια του Ηρακλή και αυτό τους κάνει να αναβάλουν για λίγο τον αρραβώνα τους, αλλά μόλις περνάει κι αυτό, αποφασίζουν να προχωρήσουν. Θα φτάσουμε μέχρι και τη μέρα του αρραβώνα, όπου θα έρθουν όλοι οι καλεσμένοι στο σπίτι. Το αν όντως θα αρραβωνιαστούν, όμως, είναι κάτι το οποίο θέλω να κρατήσω κρυφό για να το περιμένει ο κόομος και να το ευχαριστηθεί περισσότερο», μας εξομολογείται. Οι Συμμαθητές 3ος Κύκλος επεισόδια:

Πάντως, ξέρουμε πως κάποιοι δεν θέλουν αυτή την επισημοποίηση, όπως η Αλίκη. «Μόλις συνειδητοποιεί ότι ο αρραβώνας θα γίνει, αρχίζει να βάζει όσα περισσότερα εμπόδια μπορεί. Έτσι, συνειδητοποιώντας ότι στο παρελθόν υπήρχε μια ερωτική φλόγα ανάμεσα στον Ανδρέα και στην Κρίστη, την καλεί στην Κούλντογκ, ζητώντας της να κάνει μαζί του κάποιες ραδιοφωνικές εκπομπές, χρηματοδοτούμενες από την εταιρία. Θα προσπαθήσει, δηλαδή, να φέρει τους δυο τους πιο κοντά και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ζήλια στη Μαριλένα». Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που η Αλίκη έχει το συγκεκριμένο σχέδιο… Μπορεί να μην παραδέχεται ότι ζηλεύει το ενδιαφέρον του Ηρακλή για την Κρίστη, ελπίζει, όμως ότι έτσι θα πετύχει μ’ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια! Οι Συμμαθητές 3ος Κύκλος επεισόδια:

«Οι έρευνες συνεχίζονται για τη Μαριλένα και την Τάρα, οι οποίες βρίσκουν ένα δημοσίευμα που σχετίζεται με την έκρηξη. Σε αυτό βλέπουν τη φωτογραφία μιας κοπέλας που θεωρείται ότι έχει κάποια σχέση. Τα τηλεφωνήματα έχουν σταματήσει για λίγο καιρό και η Μαριλένα προσπαθεί να είναι έτοιμη όταν θα έρθει το επόμενο. Έτσι, οι δύο γυναίκες δεν ανακαλύπτουν κάτι που να εμπλέκει τον Ανδρέα, αλλά βρίσκουν ότι όντως υπήρξε μια κοπέλα η οποία θεωρήθηκε ύποπτη, αν και δεν βρέθηκαν στοιχεία εναντίον της», μας λέει ο Γιώργος Φειδάς και συνεχίζει: «Η φωτογραφία που θα δούμε είναι της Μαριλίτας Λαμπροπούλου. Εκείνη θα ερμηνεύσει αυτόν το χαρακτήρα, μιας γυναίκας που θα έρθει από το παρελθόν του Ανδρέα για να αναστατώσει τη ζωή των συμμαθητών». Από την άλλη πλευρά, ο Ισίδωρος με την Ντίνα προχωράνε τις προετοιμασίες για την εκπομπή, όμως εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με προβλήματα, καθώς αφενός η γυναίκα του νομίζει πως η Άντα (Χρύσα Κλούβα), η κοπέλα από την παραγωγή, του την πέφτει, αφετέρου δεν έχει καθόλου χρήματα για το πρό-τζεκτ. Παράλληλα, η οικογένεια Νικολαΐδη θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις κατηγορίες προς την Γκέλυ, στο πλευρό της οποίας θα σταθεί υποστηρικτικά η Μαριλένα. Οι Συμμαθητές 3ος Κύκλος επεισόδια:

Όσον αφορά τώρα στη ζωή των… νεότερων συμμαθητών; «Μια νέα φοιτήτρια έρχεται στη σχολή του Άρη, η Ηρώ (Ελευθερία Ταβουλάρη), την οποία ο Νικόλας και ο Βαγγέλης θα κυνηγήσουν τρελά. Η ίδια θέλει να γίνει τραγουδίστρια και προκειμένου να τη φλερτάρουν, θα της πουν ψέματα, πως ο ένας είναι σκηνοθέτης και ο άλλος παραγωγός και μπορούν να φτιάξουν το βιντεοκλίπ της», καταλήγει ο σεναριογράφος. Με λίγα λόγια, όλοι οι ήρωες βρίσκονται σε μια νέα φάση της ζωής τους και μένει να δούμε σε ποια μονοπάτια θα τους βάλει η φαντασία να… κινηθούν!

Για την αρχική σελίδα « Οι Συμμαθητές » πατήστε ΕΔΩ

3os kyklosant1epeisodiaoi symmathitesperilipseis