Σειρές netflix 2022: Τι θα δούμε τον Σεπτέμβριο

Σειρές netflix 2022: Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και πλησιάζει το φθινόπωρο, υπάρχουν τόσες πολλές νέες εκπομπές και ταινίες του Netflix που πρέπει να περιμένουμε αυτόν τον Σεπτέμβριο. Αν και δεν είναι το ίδιο. Ο πιο πολυσύχναστος μήνας για το Netflix σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες, που περιλάμβαναν τίτλους όπως το Stranger Things και το Virgin River (μεταξύ πολλών άλλων τεράστιων κυκλοφοριών), υπάρχουν πολλές εξαιρετικές πρωτότυπες ταινίες και εκπομπές που πρέπει να παρακολουθήσετε Netflix για να μας διασκεδάσουν.

Σειρές netflix 2022: Τι θα δούμε τον Σεπτέμβριο

Από τις τελευταίες σεζόν του Cobra Kai και του Fate: The Winx Saga μέχρι τις πολυαναμενόμενες νέες ταινίες Do Revenge και Blonde, υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένουμε. Προτού μπούμε στις νέες εκπομπές του Netflix, θα παρακολουθούμε όλοι τον Σεπτέμβριο, ας μιλήσουμε για μερικές από τις μεγαλύτερες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν όλο τον μήνα με πρωταγωνιστές την Kat Graham, τη Maya Hawke, την Camila Mendes και την Ana de Armas.

Young Wallander

Ο Κουρτ Βαλάντερ μόλις έχει αποφοιτήσει από την Αστυνομική Ακαδημία και γίνεται μάρτυρας ενός στυγνού εγκλήματος. Θα προσπαθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση υπό την προστασία του αστυνομικού διευθυντή Χέμπεργκ.

*Η πρώτη σεζόν στη διάθεση σας από 3 Σεπτεμβρίου.

Away

Λίγο πριν αναλάβει επικεφαλής ενός διεθνούς πληρώματος στην πρώτη αποστολή στον Άρη, η Αμερικανίδα αστροναύτης Έμα Γκριν (Χίλαρι Σουάνκ) πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα αφήσει πίσω τον άντρα της (Τζος Τσαρλς) και την έφηβη κόρη της (Ταλίτα Μπέιτμαν), τη στιγμή που τη χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε

*Η πρώτη σεζόν στη διάθεση σας από 4 Σεπτεμβρίου.

Δούκισσα

Η Κάθριν Ράιαν θα είναι διευθύντρια παραγωγής, σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια στην πρώτη της σειρά με σενάριο Δούκισσα, που έχει θέμα τις δυνατές και προβληματικές επιλογές μιας σύγχρονης “άτακτης” ανύπαντρης μητέρας που ζει στο Λονδίνο. Η κόρη της, η Όλιβ, είναι η μεγαλύτερή της αγάπη και γι’ αυτό σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδί με τον μεγαλύτερο εχθρό της, τον πατέρα της Όλιβ. Κάνουν τα δύο λάθη ένα σωστό;

*Η πρώτη σεζόν στη διάθεση σας από 11 Σεπτεμβρίου.

Οικογενειακή επιχείρηση

Ο 35χρονος Ζοζέφ μπορεί να κατεβάσει εκατομμύρια “επιχειρηματικές” ιδέες… παρόλο που εξακολουθεί να εργάζεται στο κοσέρ χασάπικο του πατέρα του (Ζεράρ). Με το που μαθαίνει ότι η μαριχουάνα θα νομιμοποιηθεί “στα σίγουρα”, έχει μια φαεινή ιδέα. Το ασυναγώνιστο σχέδιό του είναι να μετατρέψει το οικογενειακό χασάπικο σε “φουντάδικο”, έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια και τους φίλους του…

*Η δεύτερη σεζόν στη διάθεση σας από 11 Σεπτεμβρίου.

The Gift

H Atiye ζει με την οικογένειά της και τον αγαπημένο της Ozan μία ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή στην Κωνσταντινούπολη, μέχρι που η ζωή της θα αλλάξει από μία ανακάλυψη στο Γκιομπεκλί Τεπέ. Στο συγκεκριμένο μέρος βρίσκεται και στην πραγματικότητα μία αρχαιολογική θέση υπό ανασκαφή κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

*Η δεύτερη σεζόν στη διάθεση σας από 11 Σεπτεμβρίου.

Baby

Η Κιάρα και η Λουντοβίκα χτίζουν μια απίθανη φιλία, καθώς αγωνίζονται να βρουν πού ανήκουν και αναζητούν τον έρωτα σε ένα σχολείο μιας ελίτ γειτονιάς της Ρώμης.

* Η τρίτη σεζόν στη διάθεση σας από 16 Σεπτεμβρίου.

Η τελευταία λέξη

youtube.com/watch?v=gKkxO0Z7H0A

Ο θάνατος είναι ζοφερός, αλλά πρέπει να είναι το ίδιο και οι κηδείες; Όταν πεθαίνει ξαφνικά ο σύζυγός της μετά από 25 χρόνια γάμου, ο κόσμος της Κάρλα Φάτσιους (Άνκε Ένγκελκε) καταρρέει. Όμως, απροσδόκητα και προς έκπληξη της οικογένειάς της, βρίσκει έναν νέο σκοπό στη ζωή της: απαγγέλοντας επαγγελματικά επικήδειους λόγους.

*Η πρώτη σεζόν στη διάθεση σας από 17 Σεπτεμβρίου.

Ratched

Το 1947, η Μίλντρεντ φτάνει στη Βόρεια Καλιφόρνια ψάχνοντας για δουλειά σε μια κορυφαία ψυχιατρική κλινική όπου δοκιμάζονται νέα και ανησυχητικά πειράματα στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Σε μια μυστική αποστολή, η Μίλντρεντ παρουσιάζεται έχοντας την τέλεια εικόνα της αφοσιωμένης αδελφής, αλλά καθώς η κατάσταση εξελίσσεται και η Μίλντρεντ αρχίζει να διεισδύει στο σύστημα ψυχικής υγείας και τους εμπλεκόμενους σε αυτό, η κομψή εικόνα της κρύβει ένα σκοτάδι που γιγαντώνεται και σιγόκαιγε μέσα της, αποκαλύπτοντας ότι τα πραγματικά τέρατα γίνονται, δεν γεννιούνται.

*Η πρώτη σεζόν στη διάθεση σας από 18 Σεπτεμβρίου.

Τα αρχεία της Σχολικής Νοσοκόμας

Η Έουν-γιουνγκ ίσως να θυμίζει μια καθημερινή σχολική νοσοκόμα, αλλά πίσω από την κοινότοπη εμφάνισή της κρύβεται η μεταφυσική ικανότητά της να βλέπει τέρατα (εκτοπλάσματα) που μοιάζουν με ζελέ. Όταν διορίζεται σε ένα νέο λύκειο, γρήγορα ανακαλύπτει μυστηριώδη μυστικά που απειλούν τους μαθητές και μάχεται μαζί με τον καθηγητή Ιν-πίο, τον γοητευτικό κληρονόμο του σχολείου.

*Η πρώτη σεζόν στη διάθεση σας από 25 Σεπτεμβρίου.

netflix 2022seiresΣειρές netflix 2022ΣεπτέμβριοΤι θα δούμεΤι θα δούμε τον Σεπτέμβριο