Σασμός – Ζητά απο τον Μαθίο να βάψει τα χέρια του με αίμα

Σασμός – Η κατάσταση στην Άνω Ποριά είναι αποπνικτική μετά τον θάνατο του Νικηφόρου. Ο θάνατος αυτός έχει επηρεάσει σημαντικά τη Βασιλική, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση απόγνωσης, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς. Ο πόνος που αισθάνεται την οδηγεί στα άκρα.

Σασμός – Ζητά απο τον Μαθίο να βάψει τα χέρια του με αίμα

Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον έμμεσο ρόλο που έπαιξε στον θάνατο του Νικηφόρου. Από την πλευρά της, η Καλλιόπη υποστηρίζει ότι η καρδιά της έχει σταματήσει να χτυπάει από τη στιγμή που έφυγε ο εγγονός της, και της λέει: «Χίλιες φορές να ήμουν εγώ στη θέση του.» Στη συνέχεια της σειράς, η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για το γεγονός ότι συχνά μίλαγε με μίσος για τους Βρουλάκηδες, επηρεάζοντας έτσι και τους γιους της αλλά και τον Νικηφόρο.

Της λέει: «Ο Νικηφόρος εσένα άκουσε, τα δικά σου λόγια όπλισαν το χέρι του,» και συνεχίζει λέγοντας: «Δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου μπροστά.» Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός παρακαλεί την Καλλιόπη να επιδείξει κατανόηση για την κατάσταση, προτού εξομαλυνθούν τα πράγματα.Όμως, ο θάνατος του Νικηφόρου αλλάζει τη Βασιλική, η οποία επιθυμεί να πάρει εκδίκηση για τον υιό της.

Έτσι, ζητά από τον Μαθιό να σκοτώσει αυτόν που αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού της. Ο Μαθιός, στεναχωρημένος, τη ρωτά: «Μου ζητάς δηλαδή να βάψω ξανά τα χέρια μου με αίμα, Βασιλική μου;» και εκείνη του γνέφει θετικά.Η αντιφατική φύση των συναισθημάτων και των επιθυμιών των χαρακτήρων αναδεικνύεται έντονα στην πλοκή.

Η Βασιλική, από τη μία πλευρά, είναι γεμάτη θυμό και επιθυμεί εκδίκηση για τον χαμό του γιου της, ενώ ο Μαθιός διστάζει και αντιτίθεται στην ιδέα της βίας. Αυτή η σύγκρουση των χαρακτήρων αναδεικνύει τον εσωτερικό τους αγώνα και την πολυπλοκότητα των συναισθημάτων τους. Παράλληλα, ο θάνατος του Νικηφόρου έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αγωνίας και αβεβαιότητας στην κοινότητα, προσδίδοντας έναν ακόμη επίπεδο έντασης στην αφήγηση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος