Σασμός – Βάζουν μπουρλότο και ανατινάζουν το σπίτι της Βασιλικής

Σασμός – Αποκαλυπτικά νέα σκοτεινών εξελίξεων καθηλώνουν το χωριό σε αναστάτωση. Όλοι γνωρίζουν ότι μια εκδίκηση πλησιάζει, και τα αίματα είναι σε συρραφή. Σύμφωνα με την αναφορά του Αντρέα, ο θάνατος του Λάζαρου φέρεται να οφείλεται στον Μαθιό. Έτσι, συνωμοτούν έναν επικίνδυνο σχεδιασμό με τον Τηλέμαχο, ενώνοντας δυνάμεις με τους Μηνά και Γιάννο, δύο εκ των Μουντάκηδων.

Σασμός – Βάζουν μπουρλότο και ανατινάζουν το σπίτι της Βασιλικής

Ο Αντώνης, όμως, επιβάλλει την ύπαρξη περιπολικών έξω από τα σπίτια του Μαθιού και των Μουντάκηδων, ενώ πραγματοποιούνται διαρκείς περιπολίες σε όλο το χωριό. Ωστόσο, οι αδελφοί Βρουλάκη και οι φίλοι τους καταφέρνουν να εκτελέσουν ένα τολμηρό σχέδιο, τοποθετώντας εκρηκτικά στο πίσω μέρος του σπιτιού του Μαθιού και της Βασιλικής. Μια έκρηξη συμβαίνει μια νύχτα, συνοδευόμενη από το ουρλιαχτό της Βασιλικής. Μύρος, Γιώργος και Αντώνης εμφανίζονται άμεσα στο σπίτι του Σταματάκη, ενώ η ταραγμένη Βασιλική οδηγείται στο νοσοκομείο για να εξασφαλίσουν την ασφάλειά της και του μωρού.

Όλοι πιστεύουν πως αυτή ήταν μια προειδοποίηση, προ οiωνος της επόμενης τραγωδίας. Και δεν είναι άδικοι, καθώς ο Αντρέας συνεννοείται με τον Μηνά για να επιτεθούν στον Μαθιό με τουφέκι από απόσταση.

Εν τω μεταξύ, η Βασιλική, που φέρει μέσα της ένα τέρας, επισκέπτεται το σπίτι του Αντρέα Βρουλάκη. Του δηλώνει: “Δεν ήρθα να σε παρακαλέσω, να σε προειδοποιήσω. Ήρθα να σου πω ότι αν πειράξεις έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά του Μαθιού, θα το μετανιώσεις. Θα σε τελειώσω, Βρουλάκη. Και το υπογραμμίζω: Αν τον πειράξεις, έχεις υπογράψει την καταδίκη σου. Το ορκίζομαι στην ψυχή του Νικηφόρου μου.”

Αναμένεται πως οι ύποπτοι μετά το χτύπημα θα επικεντρωθούν στον Αντρέα και τον Τηλέμαχο. Ωστόσο, έχουν ένα ισχυρό άλλοθι, καθώς λίγο πριν την έκρηξη είχαν επισκεφθεί την εκκλησία για να συναντήσουν τον παπα-Μιχάλη, ο οποίος καταθέτει υπέρ τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος